Oppskrift

img

Chataubriand i hvitvinssaus

Ingredienser
    • 500 g oksefilet
    • litt olje på crisp®-fatet
    • 1 glass hvitvin
    • 2 vårløk, hakket
    • 150 g smør
    • 3 ss fløte, saften av ½ sitron
    • ½ ts estragon, salt, pepper
Tilberedning

1. Hell hvitvin i en mikrobølgesikker beholder, tilsett løk og la den fordampe i mikrobølgeovnen i 6 minutter ved 750 W (kun 2 ss hvitvin skal bli igjen).
2. Tilsett smørterningene, og varm i ca. 3 minutter ved 750 W (ikke la det koke).
3. Tilsett fløte, saften av 1/2 sitron og estragon, krydre med salt og pepper, og kok i 1 minutt. Hold sausen varm.
4. Smør crisp®-fatet med oljen, og stek fileten ved hjelp av crisp®-funksjonen i 6-8 minutter. Vend når halve steketiden har gått. La kjøttet hvile i 3-5 minutter, og server det med varm saus.

Steketid :

20-23 minutter

 

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med

Sammenligne ( hvitevarer)

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med