Du kan ikke sammenligne mer enn 3 hvitevarer. Fjern en før du legger til et nytt element.
1. Hell hvitvin i en mikrobølgesikker beholder, tilsett løk og la den fordampe i mikrobølgeovnen i 6 minutter ved 750 W (kun 2 ss hvitvin skal bli igjen).
2. Tilsett smørterningene, og varm i ca. 3 minutter ved 750 W (ikke la det koke).
3. Tilsett fløte, saften av 1/2 sitron og estragon, krydre med salt og pepper, og kok i 1 minutt. Hold sausen varm.
4. Smør crisp®-fatet med oljen, og stek fileten ved hjelp av crisp®-funksjonen i 6-8 minutter. Vend når halve steketiden har gått. La kjøttet hvile i 3-5 minutter, og server det med varm saus.
20-23 minutter
Kan kjøpes online hos følgende forhandlere, eller klikk her for å finne en butikk i närheten av deg