Forbedre livet ditt hjemme med 6th SENSE-teknologi

Forbedre livet ditt hjemme med 6th SENSE-teknologi

Vår 6TH SENSE-teknologi er designet for å forenkle livet hjemme slik at du kan bruke tid på det som virkelig betyr noe. Det er intelligensen bak produktene våre som muliggjør velvære ved å legge til rette for opplevelser av velvære hjemme og levere gode resultater, hver gang.

Den eksklusive teknologien tilpasser seg til dine behov og maksimerer resultatet både når det gjelder kvalitet og optimering av ressursene som brukes for å oppnå det. Den tar hånd om alt, slik at du kan konsentrere deg om å ta vare på deg selv. Utforsk våre intuitive hjemmeløsninger.

6TH FOR MATLAGING

Whirlpool 6TH SENSE Ovner

Whirlpool 6TH SENSE Ovner

Whirlpool 6TH SENSE-ovner har avansert teknologi, som lar deg lage mat enkelt, automatisk justere tilberednings-, temperatur- og tidsinnstillinger, for perfekte resultater hver gang.
Oppdag ovnene våre med 6TH SENSE-teknologi.
Whirlpool 6TH SENSE  Mikrobølgeovner

Whirlpool 6TH SENSE Mikrobølgeovner

Med 6TH SENSE-teknologi stiller mikrobølgeovnen automatisk inn tiden og mikrobølgeeffektnivået under tilberednings-, tinings- eller gjenoppvarmingssykluser. Oppdag våre mikrobølgeovner med 6TH SENSE-teknologi.

SENSE 6TH SENSE FOR KJØLING

Whirlpool 6TH SENSE Kjøle/Fryser

Whirlpool 6TH SENSE Kjøle/Fryser

6TH SENSE FreshControls avanserte sensorer og intuitive funksjoner justerer konstant fuktighetsnivåene og temperaturen i hele det kjølte rommet, for langvarig friskhet.
Oppdag våre kjøleskap/frysere med 6TH SENSE-teknologi.
Whirlpool 6TH SENSE Fryser

Whirlpool 6TH SENSE Fryser

6TH SENSE-teknologi overvåker temperaturen inne i fryseren din og senker temperaturen automatisk bare når det er nødvendig.
Oppdag våre frysere med 6TH SENSE-teknologi.

6TH SENSE FOR VASK

Whirlpool 6TH SENSE Vaskemaskiner

Whirlpool 6TH SENSE Vaskemaskiner

Takket være 6TH SENSE-teknologien registrerer vaskemaskinen automatisk mengden tøy og, avhengig av stofftypen, velger den de beste syklusparametrene, og garanterer deg optimal vaskeytelse og optimaliserer effekten på energi, vann og tid.
Oppdag våre vaskemaskiner med 6TH SENSE-teknologi.
Whirlpool 6TH SENSE Tørketrommel

Whirlpool 6TH SENSE Tørketrommel

Takket være 6TH-teknologien registrerer våre tørketromler fuktighetsnivåene i trommelen og justerer syklusvarigheten og temperaturen deretter. Dette resulterer i redusert gjennomsnittlig syklustid ettersom klærne bare tørkes så lenge som nødvendig, i stedet for å overtørke eller sløse bort energi.
Oppdag våre tørketromler med 6TH SENSE-teknologi.

6TH SENSE FOR OPPVASK

Whirlpool 6TH SENSE Oppvaskmaskiner

Whirlpool 6TH SENSE Oppvaskmaskiner

Innovativ 6TH SENSE-teknologi registrerer smussnivået i oppvaskmaskinen for å optimere vaskesyklusen, spare energi, vann og tid samtidig som den sikrer flotte rengjøringsresultater hver gang, uten forvask.
Oppdag våre oppvaskmaskiner med 6TH SENSE-teknologi.