Endring i juridisk navn: Etter at transaksjonen mellom Whirlpool Corporation og Arçelik A.Ş, for etablering av en ny enhet på europeisk nivå (med navnet Beko Europe), ble fullført, har WHIRLPOOL NORDIC AS nå endret navn på sin juridiske enhet. For mer informasjon om dette nye juridiske navnet på den behandlingsansvarlige, vennligst se vår oppdaterte personvernerklæring.
Hva med en julete toast med kremet sopp, syltet rødløk og sprø grønnkål? Det har vår ambassadør Mattias Larsson laget på sin Whirlpool induksjonsplatetopp med fleksible soner.
Vegetarisk
Pescetarian
Altetende
Ingredienser
Hvitt surdeigsbrød 4 skiver
Valgfri sopp ca. 300 g (soppens vekt kan variere mye avhengig av om den er tørr eller våt)
Gul løk ½
Hvitløksfedd 1 lite
Hvetemel 1 ts
Kremfløte 2 dl
Olivenolje, smør, salt og svart pepper
Sprø grønnkål:
Grønnkål 50 g
Olivenolje og salt
Til servering:
Syltet rødløk
Trinn
1. Sett ovnen på 150 °C varmluft.
2. Riv biter av grønnkålbladene fra stilken, legg dem på et stekebrett og bland med olivenolje og salt.
3. Ovnsbak i ca. 20 minutter til de er helt sprø.
4. Rens soppen og kutt i ønsket størrelse. Finhakk løk og hvitløk.
5. Varm opp en stekepanne til middels temperatur. Stek soppen i olje til den har fått en fin gyllen farge.
6. Tilsett en klatt smør, samt løk og hvitløk og stek i ca. 1 minutt til.
4.
5.
7. Dryss over hvetemelet, og rør rundt. Hell i fløten og kok i ca. 2 minutter til det begynner tykne. Smak til med salt og pepper.
8. Del brødene i to og stek dem på middels temperatur i rikelig med olivenolje et par minutter på hver side til de er pent gylne.
9. Legg opp brødet på 4 tallerkener, legg på sopp og topp med syltet rødløk og sprø grønnkål.
7.
9.
Relaterad produkt:
Koketopper
Vi tilbyr et bredt utvalg av induksjonstopper som lar deg lage mat intuitivt og uanstrengt.