Vilkår og betingelser

WHIRLPOOLS STANDARDVILKÅR OG BETINGELSER FOR DIREKTE SALG I EU-LAND OG LAND KNYTTET TIL EU.

Denne nettsiden eies av Whirlpool Nordic AB (adresse: Gustavslundsvägen 151 A, 167 51 Bromma, Sverige.). Whirlpool Nordic AB (nedenfor kalt "Whirlpool”, "vi", "oss", "vår”), er registrert i Norge med norskt momsregistreringsnummer NO921816103.

Vilkårene og betingelsene våre er i samsvar med norsk og EU lovgivning og har blitt utarbeidet for at Whirlpools kunder trygt skal kunne handle fra denne nettsiden. Whirlpool anbefaler at du skriver ut disse vilkårene samtidig som du bestiller. Whirlpool forbeholder seg retten til uten forvarsel å endre salgsvilkårene. Det er du selv som er ansvarlig for sjekke bruksvilkårene hver gang du bestiller varer. Ved å bestille, godkjenner du at du er bundet av den siste utgaven av Whirlpools vilkår og betingelser på bestillingsdatoen.

Vi forbeholder oss retten til når som helst gjøre endringer i bruksvilkårene for denne nettsiden, også å endre priser og annet innhold som f.eks. produktspesifikasjoner og tilbud.

Personvernerklæring
Du kan ha full tillit ved kjøp på Whirlpools nettside, fordi vi er forpliktet til å beskytte konfidensialiteten til personlige data til kundene (for eksempel navn, adresse). Du må oppgi slike data til Whirlpool å kunne bestille og få levert varer til riktig adresse. Når det gjelder korrekt behandling av personopplysningene dine i henhold til Datatilsynets regelverk, ber vi deg lese vår personvernerklæring som også finnes på våre nettsider.

Innholdets pålitelighet
Whirlpool har tatt alle forholdsregler i utarbeidelsen av innholdet på denne nettsiden, spesielt for å påse at de prisene som oppgis, er korrekte på publiseringstidspunktet, og at alle produktene har blitt beskrevet på en klar og komplett måte. Alle priser som vises er inkludert merverdiavgift.

Tilgjengelighet
Alle produkter er avhengig av tilgjengeligheten. Hvis et produkt er utsolgt, vil du ikke kunne legge det i handlevogna. Det kan være tilfeller der tilgjengeligheten er forskjellig fra det som vises på nettstedet, for eksempel når det finnes andre bestillinger som blir bekreftet før din. I slike tilfeller vil vi sende deg en e-post, eller ringe deg for å informere deg om at produktet ikke er tilgjengelig.

Priser
Alle priser angis i norske kroner, inklusive 25 % moms. Whirlpool forbeholder seg retten til å endre prisene uten varsel. Hvis prisen på det aktuelle produktet endres før ordrebekreftelsen sendes, tar vi kontakt for å få din godkjennelse på den endrede prisen.

Feil i bestilling
Du kan rette opp feil i bestillingen din helt fram til det punktet der du klikker «Utfør betaling»

Betaling
Du kan betale med MasterCard eller VISA ved kjøp på denne Hjemmesiden. Du må legge inn dine kredittkortdata ved hver bestilling via Hjemmesiden. Beløpet trekkes direkte fra din konto når produktet sendes fra oss.
Whirlpool legger stor vekt på å kontrollere at alle opplysninger er korrekte, og finner vi noe feil kontakter vi deg for å høre om du vil gjennomføre bestillingen eller annulere den.

Rettigheten til produktet
Whirlpool beholder eierskapet av de varene som er bestilt fram til de er fullstendig betalt av deg.

Garanti og Reklamasjonsrett
Hvis du kjøper et apparat (eller apparater) fra Whirlpool på våre nettsider, www.whirlpool.no, gjelder 2 års garanti og 5 års reklamasjon. Garanti og reklamasjonsretten gjelder fra kjøpsdato.
Hvis det skulle oppdages noen mangel eller defekt på de varene vi har levert, har du rett til å kreve at bestillingen oppfylles, enten gjennom reparasjon eller erstatning av produktet. Vil du reklamere på en vare må du kontakte Whirlpool på det telefonnummeret som finnes under kontaktinformasjon.

Ansvar
Whirlpool har etablert denne nettsiden på en profesjonell og varsom måte. Dersom det likevel skulle oppstå feil, vil Whirlpool løse problemet på en rask og forsvarlig måte. Eventuelt ansvar for Whirlpool for direkte og klart beviste skader, vil kun være juridisk tilstede dersom skaden er forårsaket med forsett eller grov uaktsomhet fra Whirlpool.

Angrerett/Informasjon om angrerett
Som vår kunde har du etter kjøpsloven 14 dagers angrerett på varene du kjøper gjennom nettstedet, forutsatt at du melder fra til Whirlpools ordreavdeling innen 14 dager fra den datoen du mottok produktet, for å gi et returnummer. Den retten gjelder bare dersom varen returneres ubrukt og uskadet i originalemballasjen. Du må selv betale fraktgebyr hvis du benytter deg av angreretten.

Når Whirlpool har mottatt varen i retur og hatt mulighet til å undersøke den kommer varens beløp til å krediteres via bankoverføring innen 10 dager. Du som kjøper er ansvarlig for risikoen ved retur; denne risikoen omfatter bl.a. at produktet blir skadet eller forsvinner under frakt.
Vi vil gi deg en full refusjon av returkostnadene, dersom du har måttet returnere varene på grunn av en feil på vår side.
Disse vilkårene påvirker ikke dine juridisk lovfestede rettigheter.

Gjeldende lov
Disse betingelsene er underlagt og må tolkes i samsvar med norske lover, og anvendelsen av FNs konvensjon om kontrakter for internasjonalt varesalg er uttrykkelig unntatt.

Bestillinger fra nettsiden
Når du bestiller fra oss gjennom nettbutikken sender vi ut en e-post som bekrefter bestillingen. Dersom bestillingen godkjennes, vil produktet bli sendt. Betalingen prosesseres når varen sendes ut. Vi har rett til å velge å ikke akseptere en hvilken som helst bestilling. Vi vil i dette tilfellet kontakte deg for å informere om dette.

Bruk av dette nettstedet fra utenfor Norge
Med mindre annet er spesifisert, er materialet på dette nettstedet utelukkende rettet mot de som besøker nettstedet fra Norge. Whirlpool gir ingen garanti for at produkter eller tjenester som er nevnt i materialet på dette nettstedet, vil egne seg for bruk, eller være tilgjengelig fra andre steder. De som velger å få tilgang til dette nettstedet fra andre steder, er ansvarlig for å følge lokale lover og regelverk, der lokale lover og regelverk er aktuelle.