Endring i juridisk navn: Etter at transaksjonen mellom Whirlpool Corporation og Arçelik A.Ş, for etablering av en ny enhet på europeisk nivå (med navnet Beko Europe), ble fullført, har WHIRLPOOL NORDIC AS nå endret navn på sin juridiske enhet. For mer informasjon om dette nye juridiske navnet på den behandlingsansvarlige, vennligst se vår oppdaterte personvernerklæring.
Kom i skikkelig julestemning med Mattias Larsson og Cecilia Hagerling Larssons kjempegode svenske riskrem, Ris à la Malta.
Vegetarisk
Pescetarian
Altetende
Ingredienser
Rundkornet ris 1 ½ dl
Vann 3 dl
Salt 1 ½ krm
Kanelstang 1 liten
Melk ca 4 dl
Kremfløte 2 ½ dl
Melis 2 ss
Mandarin 1
Til servering:
Mandariner 4
Grovmalt kardemomme
Trinn
1. Bland ris, vann, salt og kanelstang i en gryte. Kok opp på middels varme, og senk deretter varmen slik at grøten småkoker.
2. La risen koke i ca. 10 minutter før du tilsetter 3 dl melk.
3. La grøten fortsette å småkoke i ca. 30 minutter til riskornene er myke med lett tyggemotstand. Rør forsiktig om med ca. 5 minutters mellomrom. Hvis grøten føles for tykk, sped på med litt mer melk.
3.
4. Kjøl ned grøten.
5. I mellomtiden blander du kremfløte, melis og saften av en mandarin i en bolle. Visp til kremen er lettpisket.
6. Bland den lettpiskede kremen med den kalde grøten.
7. Legg opp din ”Ris à la Malta” i en stor serveringsskål eller flere porsjonsskåler.
8. Skjær skallet av mandarinene, og kutt dem i terninger.
9. Topp din ”Ris à la Malta” med mandarinene og litt grovmalt kardemomme.
9.
Relaterad produkt:
Koketopper
Vi tilbyr et bredt utvalg av induksjonstopper som lar deg lage mat intuitivt og uanstrengt.