Supreme Silence Tørketrommel

Supreme Silence Tørketrommel

Den virkelig lydløse tørketrommelen designet for ditt velvære.

Scopri la lavatrice più silenziosa

Stille forestillinger

Den utrolig stillegående tørketrommelen

Tørking i toppklassen trenger ikke lenger å forstyrre stillheten i hjemmet.
Den nye Supreme Silence-tørketrommelen går alltid stille fordi den reduserer støy og vibrasjoner takket være den spesielle motoren, den støyabsorberende strukturen og det overlegne håndverket. Hver komponent bidrar til å redusere støyspredningen og få støynivået helt ned til 59 dBA under tørkesyklusen.
For en tørkeopplevelse som aldri ødelegger meningsfulle øyeblikk i hjemmet.
Store forestillinger skjer i stillhet.

InverterMotor

Store forestillinger skjer i stillhet.

Supreme Silence-tørketrommelen er utstyrt med den innovative InverterMotoren, som kan minimere støy og vibrasjoner ved å optimalisere motorhastigheten gjennom hele syklusen. For en mer stillegående bruk som alltid gir bemerkelsesverdige tørkeresultater.
Designet for å være utrolig stillegående

Zen

Designet for å være utrolig stillegående

Supreme Silence-tørketrommelen fra Whirlpool reduserer støyspredningen i alle retninger og minimerer også vibrasjoner takket være robust Zen Body Structure, de spesielle Zen Side Panels og Zen Sound Pack, med en unik design for veggene med firkanter av forskjellige dimensjoner som kan absorbere både lave og høye frekvenser.
Slik at hver komponent i tørketrommelen bidrar til at den går så utrolig stille.
6TH SENSE

6TH SENSE

Når det gjelder vaskerutinene, er det viktig å spare energi.
Whirlpool Supreme Silence-tørketrommelen vet nøyaktig hvordan man garanterer perfekte resultater med alle slags belastninger, takket være den avanserte 6TH SENSE-teknologien.
Denne eksklusive funksjonen registrerer automatisk fuktighetsnivået inni trommelen og justerer syklusvarigheten tilsvarende, for et upåklagelig tørkeresultat med store besparelser: opptil 47 % energi*.
*Resultater oppnådd med bomullssyklus på halv last med og uten 6th Sense.
Varmepumpeteknologi
Selvrensende kondensator
Duofilter
Varmepumpeteknologi
  • Resirkulering av varme er viktig.

    Supreme Silence tørketrommelen kan alltid sikre jevn tørking og bruke mindre strøm takket være varmepumpeteknologi. Det spesielle systemet fungerer med en lukket krets som gjør det mulig å resirkulere den forvarmede luften når det er nødvendig, uten å kreve ekstra energi under syklusen.

Selvrensende kondensator
  • Glem rengjøring av kondensatorfilteret: Det er viktig å spare krefter.

    Den nye Supreme Silence tørketrommelen har selvrensende kondensator, et kondensatorfilter som automatisk renser seg selv ved hver syklus, noe som reduserer tiden som kreves til vedlikehold av tørketrommelen og sikrer optimalisert ytelse over tid. For en ny, uanstrengt og stressfri opplevelse som betyr noe.

Duofilter
  • Glem vanskelig vedlikehold.

    Under tørkesyklusen filtreres mesteparten av hår og tråder av det effektive og praktiske DuoFilter, et to-i-ett-filtreringssystem som er konstruert for å holde kondensatoren og de andre komponentene i maskinen så rene som mulig. Dette gir høy driftssikkerhet og bedre ytelse over tid.