Supreme Silence vaskemaskin

Supreme Silence vaskemaskin

Den virkelig stillegående vaskemaskinen, med fantastiske ressursbesparelser

Machine à laver Whirlpool Supreme Silence

Zen Motor

Teknologi og design for mer stillegående vask av klær

Utmerket rengjøringsytelse trenger ikke lenger å forstyrre stillheten i hjemmet. Den nye Whirlpool Supreme Silence har en spesiell motor og robust struktur, og er designet for å alltid levere stillegående ytelse: Med bare 71 dBA som maksimalt støynivå under sentrifugering, kan vaskemaskinen settes på når som helst på dagen, uten at den ødelegger med unødvendig støy.
Machine à laver Whirlpool Supreme Silence

Designet for å være utrolig stillegående

Zen Side Panels og struktur

Den nye vaskemaskinen har Zen Side Panels, sidepaneler med en spesiell design for å minimere vibrasjoner fra sentrifugering og redusere forplanting av støyen. Og for å forbedre stabilitet og støyreduksjon ytterligere, er panelene sammenføyd i ett robust, U-formet-hus.
Femme qui dort

Mixed| Ekstra stillegående program

Om natten, når du skal konsentrere deg,når du skal ta en pause

Dette programmet er designet for å støtte deg hele dagen, og holder støynivået under 60 dBA i hele syklusen. Det lave støynivået gjør den til den ideelle syklusen når som helst på dagen: Når du jobber, når du trenger å slappe av eller til og med når du sover.

Overlegen teknologi for intuitiv ressurssparing

At spare ressourcer helt ubesværet betyder noget.
Ressursbesparelser på den mest effektive måten er viktig. Whirlpool Supreme Silence er designet for å oppnå dette, takket være avansert teknologi og spesielle sensorer som automatisk justerer strøm-, vaskemiddel- og vannforbruk.

Display machine à laver Whirlpool Supreme Silence

6TH SENSE

Når det gjelder klesvask i hverdagen, har energibesparelser en viktig betydning. Whirlpool Supreme Silence vet nøyaktig hvordan dette oppnås, takket være 6TH SENSE-teknologi som alltid garanterer den høyeste effektiviteten. Denne avanserte funksjonen tilpasser strømforbruket til hvor full maskinen faktisk er, og sørger for enestående og effektiv rengjøringsytelse med store besparelser: Opptil 45 % strøm* i hver vask.
Bac à savon machine à laver Whirlpool Supreme Silence

AutoDose

Vaskemiddelbesparelser i hver eneste syklus betyr noe for deg, for plaggene dine og for planeten. Derfor har den nye Whirlpool vaskemaskinen AutoDose, det automatiske doseringssystemet som gjør det mulig å spare opptil 30 %* vaskemiddel i hver vask og sørge for opptil 26 sykluser** uten påfylling. Ved å dispensere akkurat riktig mengde vaskemiddel, unngår denne effektive doseringen også at fibrene slites på grunn av overdreven bruk av vaskemiddel.
*Sammenlignet med anbefalt dosering av de mest solgte (konsentrerte) flytende vaskemidler
**Ved bruk av tank for flytende vaskemiddel med en fyllingsmengde på 5 kg (normativ bomullsvask i henhold til IEC 60456 Standard), og en vaskemiddelkonsentrasjon på 4X (mellom 20<ml<35)
Tambour machine à laver Whirlpool Supreme Silence

WaterSave

Besparelse på opptil 59 %* vann i alle sykluser er betydningsfullt. Den nye Whirlpool Supreme Silence bruker aldri en eneste dråpe mer enn nødvendig, slik at den alltid sikrer ekstraordinære besparelser. Ved å justere vannet i henhold til fyllingsgrad og sprøyte vann direkte på klærne fra den smarte toppdysen, forbedrer denne avanserte teknologien rengjøringsytelsen samtidig som den sikrer effektivitet.
*Testet på syklusene Full Load 45 min, Cotton, Mixed og ECO 40-60 med kontra uten 6TH Sense.

Damp for maksimal friskhet og hygiene

Nå er det tid for å omfavne en ny ide om renhet - beroligende, samtidig som den er grundig og effektiv. sterer den på høyt nivå for å sørge for overlegen hygiene. Whirlpool Supreme Silence har en komplett pakke med dampfunksjoner som oppfyller alle forventninger og behov.

FreshCare
SteamRefresh
SteamHygiene
FreshCare
 • 100 % friskhet, selv om du glemmer å tømme maskinen.

  Med Supreme Silence må du ikke lenger tømme vaskemaskinen i det øyeblikket den er ferdig for å unngå dårlig lukt og krøllete klær: FreshCare+ tar seg av begge deler. Når syklusen er over, frigjøres en dampstrøm inne i trommelen, og masserer vasken forsiktig med flere langsomme toveis-svingninger. Denne kombinasjonen holder klærne friske inni vaskemaskinen i opptil 6 timer etter at programmet er avsluttet, og hindrer spredning av de viktigste luktkildene.

SteamRefresh
 • Glem bakterier.

  Ren, perfekt rengjøring blir uanstrengt. Når SteamHygiene er aktivert, blir tøyet desinfisert av en varm dampstrøm på slutten av syklusen. Luft med en temperatur på 70 °C/80 °C fyller trommelen i 30 minutter, og nøytraliserer opptil 99,9 %* av bakterier uten kjemikalier, på en kraftig og naturlig måte.

  *Testet av Allergi UK på programmene Bomull 40 °C, Syntetisk 40 °C og Sengetøy 60 °C med Steam-alternativ aktivert
SteamHygiene
 • Oubliez les bactéries!

  Le linge est purifié de la manière la plus naturelle et la plus délicate à la fin du cycle de lavage - même lors de lavage à basse température - sans additifs chimiques. Idéal pour les peaux sensibles, et bon pour l'environnement aussi. Une fois l’option SteamHygiene activée, à la fin du cycle de lavage, de la vapeur est injectée dans le tambour en maintenant sa température entre 70°C/80°C pendant 20 minutes. Ce traitement élimine jusqu'à 99,9%* des bactéries les plus courantes.

  *Testé par Allergy UK sur les programmes Coton 40°C, Synthétique 40°C et Linge de lit 60°C avec l'option vapeur activée.