Whirlpool utvikler konsekvent bærekraftige og økologiske produkter og teknologier som forbedrer livet hjemme.

Whirlpool forbedrer hverdagen hjemme på en bærekraftig måte

Visjonen vår i Whirlpool er å forbedre livet ditt hjemme. 6TH SENSE-teknologien er designet for å sikre intuitive og brukervennlige opplevelser, samtidig som ressursforbruket minimeres. Whirlpool tar vare på mennesker og planetens velvære, utvikler innovative teknologier for å spare energi, vann og tid og støtte sunnere, mindre stressende fysiske rom.

Whirlpool-teknologi som bidrar til å spare ressurser og bevare planeten vår

Whirlpools produktfunksjoner kan automatisk justere energi- og vannforbruket i vaskemaskiner og oppvaskmaskiner.

6TH SENSE-TEKNOLOGI

Intuitiv intelligens. Avansert ytelse.

Whirlpools 6TH SENSE-teknologi hjelper deg å velge de riktige innstillingene automatisk, takket være smarte sensorer i produktene.

Våre intuitive funksjoner kan automatisk justere energi- og vannforbruket i vaskemaskiner og oppvaskmaskiner. De minimerer temperatursvingninger i kjøleskapet og fryseren eller justerer vaskemiddelforbruket i vaskemaskinen.

Alt for å forbedre livet ditt på en bærekraftig måte.
De nye vaskemaskinene Whirlpool Supreme Silence bruker minste mulige mengden vann takket være avansert teknologi.

TEKNOLOGI FOR VANNSPARING

Avansert teknologi forbedrer rengjøringsytelsen

De nye vaskemaskinene Whirlpool Supreme Silence bruker minste mulige mengden vann for å sikre ekstraordinære besparelser til enhver tid.
Siden mengden vann som brukes justeres i henhold til fyllingsgrad, og vannet sprøytes direkte på klærne via den smarte toppdysen, forbedrer denne avanserte teknologien rengjøringsytelsen, det sikrer økt effektivitet.
*Testet på programmene Full Load 45 min, Cotton, Mixed og ECO 40-60 med eller uten WaterSave og 6TH SENSE
AutoDose-teknologi sparer vaskemiddel i hver syklus.

AUTODOSE

Spar vaskemiddel med AutoDose

Vaskemiddelbesparelser i hver eneste syklus betyr noe for deg, for plaggene dine og for planeten.
Derfor har den nye Whirlpool-vaskemaskinen AutoDose som dispenserer akkurat riktig mengde vaskemiddel, og med denne effektive doseringen unngår du også at fibrene slites på grunn av overdreven bruk av vaskemiddel. En enkel opplevelse for opptil 26 bekymringsfrie vasker*.
Fyll skuffen én gang med vaskemiddel og tøymykner, og la systemet gjøre resten, slik at du kan bruke tid på det som virkelig betyr noe.
*Ved bruk av en tank på 35ml for flytende vaskemiddel med en fyllingsmengde på 5 kg (vanlig bomullsvask i henhold til IEC 60456-standarden), og en vaskemiddelkonsentrasjon på 4X (mellom 20<ml<35)
NaturalDry er et system designet for jevn tørking av kjørler takket være naturlig luftstrøm.

NATURALDRY-TEKNOLOGI

Garantert maksimal effektivitet og sikkerhet

Opptil 70 % bedre resultater. Opptil 15 % lavere energiforbruk*.

NaturalDry er et automatisk døråpningssystem designet for jevn tørking av kjørlene takket være naturlig luftstrøm. Døren åpnes automatisk og trygt når temperaturen inni maskinen har sunket betraktelig, for å la den naturlige luften komme inn i oppvaskmaskinen og tørke alt med fremragende resultater og store energibesparelser.
*basert på den gjennomsnittlige tørkeytelsen og tilsvarende energiforbruk for en Whirlpool innebygd oppvaskmaskin med 2 kurver og NaturalDry for variert oppvask, inkludert plast, glass, stål og porselen, sammenlignet med Whirlpool innebygd oppvaskmaskin med 2 kurver uten NaturalDry. Tørkeresultatene kan variere avhengig av oppvaskmaskinmodell og fyllingsgrad.
Whirlpool i100 induksjonsplatetopp med cleanprotect-teknologi

CLEANPROTECT

Beskytt planeten samtidig som du rengjør platetoppen

CleanProtect-teknologien består av en behandling med et nanobelegg som dekker overflaten til i100-induksjonsplatetoppen. Takket være dette belegget kan du rengjøre komfyren med bare vann og spare opptil 6 flasker avfettingsmiddel*
*Besparelse beregnet over en periode på 1 år, der 11,4 ml generisk avfettingsmiddel (tilsvarende 6 sprayer) er brukt 8 ganger i uken. Flaske med en kapasitet på 750 ml.

Finn ut hvor mye vann og energi du kan spare

Whirlpool-apparater tilpasser seg forbrukernes behov, sørger for enkle brukeropplevelser og respekterer planeten og dens ressurser takket være vår 6TH SENSE-teknologi.

Den kombinerer intuisjon og ytelse samtidig som den minimerer matavfall, vannforbruk, kjemikalier og energi. Det er på tide å slå på Saving Mode med Whirlpool!

Takket være 6TH SENSE-teknologien kan du enkelt spare begge deler: penger og planeten! Hver syklus gir deg perfekte resultater og energi- og vannbesparelser, og bidrar med dette til bærekraft og økologi.

Whirlpool fikk gullmedalje for 2023 EcoVadis Sustainability Commitment

EcoVadis, det internasjonale klassifiseringsbyrået som evaluerer prestasjonen til selskaper og deres leverandørkjeder når det gjelder miljømessige, sosiale og etiske temaer, tildelte Beko Europe Management SRL en gullmedalje for Ecovadis Sustainability Rating 2023.

Gullmedaljen plasserte Whirlpool i topp 5 % blant de globale selskapene som ble evaluert, og er en anerkjennelse til vår mangeårige forpliktelse til miljømessig bærekraft og samfunnsansvar.