Mikrobølgeovner W11

W Collection

Mikrobølgeovner W11

Koble til 6TH SENSE intelligent matlaging

W Collection mottok to prestisjetunge priser for sitt enestående design:
IF 2020 Reddot
Spill av video
Spill av video
Zoom écran TFT

MySmartDisplay

MySmartDisplay er et intuitivt, ryddig og lesbart TFT-grensesnitt som enkelt kobler
forbrukere til deres W11 mikrobølgeovn. Den lærer seg vanene dine og veileder deg trinn for trinn for enkel matlaging.
Crisp

Crisp

Nyt raske og sprø resultater med Crisp-teknologi. Maten blir deilig gyllenbrun, deilig sprø både på bunnen og toppen på mye kortere tid og med mindre arbeid enn med en vanlig ovn. Crisp er blant annet ideell til baking eller steking av retter som: svampekake, pai, pizza, potetbiter, fisk og kylling.
Zoom fonction Crisp Fry

CrispFry

CrispFry-funksjonen er din nye måte å få et knasende stekt resultat og smak til med lite eller ingen olje.
Oppnå de sprø, raske resultatene av en vanlig ovn eller stekepanne - men gjør det uten problemer. Perfekt steking med lite fett uten å måtte tilsette olje.
Zoom fonction chaleur pulsé

Forced Air

Takket være Varmlufts teknologien sirkuleres den forvarmede luften jevnt inne i mikrobølgeovnen av en høyhastighetsvifte, og den skaper perfekte forhold for baking av kaker, marengs og bakverk med ovnslignende resultater og en varmluftsopplevelse.
Zoom fonction Steam&Boil

Steam & Boil

Steam & Boil er en funksjon som sparer tid og gjør det enkelt å tilberede sunne retter. Ved å bruke damp under tilberedning bevares matens næringsstoffer og smak på best mulig måte. Et 3-delt dampkokekar følger med som tilbehør og lar deg tilberede smakfulle retter raskt og enkelt (gjelder kun W Collection mikrobølgeovner med Steam & Boil).
TEKNOLOGI

Reheat & Defrost

Med Reheat&Defrost funksjonen, vil mikrobølgene bli jevnt fordelt for å bevare original smak, tekstur, farge, og næringsstoffer, og gjør det mulig for forbrukere å administrere sin tid mer effektivt.

Myklukkende luke

Føl på kvaliteten. Det nye generasonen av hengsler forhindrer støyende smelling, så med bare ett forsiktig trykk på døren vil den uanstrengt lukkes jevnt og stille. Hengslene er designet for å matche de som vises på ovnene.

40 cm glasstallerken

Med mer plass kommer mulighet for samtidig tilberedning av flere retter og tilbehør. Glasstallerken på 40cm gir god plass til forskjellige størrelser av beholdere eller til og med flere glass, kopper eller tallerkener samtidig, mens den kontinuerlige roterende bevegelsen sikrer at maten er tilberedt jevnt hele veien.

SteamClean

SmartClean, Bruker kraften til damp for å beholde mikrobølgeovnen skinnende ren. Bare hell et glass vann i mikrobølgeovnen sin steamer og velg rengjøring syklus.
OPPDA PRODUKTUTVALGET
+
FUNKSJONER W11 W9 W7

6th SENSE

TILKOBLING

BRUKERGRENSESNITT

My Smart Display 4.5''

Smart Display 3.5''

Smart Display 3.5''

IXELIUM BEHANDLING

MATLAGNINGSKOMBINASJONER

Opptil 140 matlagingskombinasjoner

Opptil 120 matlagingskombinasjoner

Opptil 120 matlagingskombinasjoner

CRISP FRY

CRISP

STEAM & BOIL

FORCED AIR

OPPVARM OG TIN