Stekte rødmullefileter med grønnsaker

  • Kopier lenken til utklippstavlen
Stekte rødmullefileter med grønnsaker main image
Relaterad produkt:
Koketopper
Finn ut mer
Evnen
Lett
Forberedelse
8 Minutter
Matlagingstid
10 Minutter
Porsjoner
4 personer
Hav og land møtes i den deilige skorpen: Den perfekte måten å heve mullefiskens lette smak og gi smak til grønnsakstilbehøret.
Stekte rødmullefileter med grønnsaker ingredients
Pescetarian
Altetende

Ingredienser

  • Fileter av rød mulle 320 g
  • Grønnsaker (auberginer, gulrøtter, squash) 300 g
  • Egg 2
  • Brødpinner 200 g
  • Hvitt mel etter smak
  • Peanøttolje til steking rikelig
  • Salt etter smak

Trinn

1. Pisk eggene i en bolle, dypp de røde mullefiletene i røren. La renne av.
2. Hakk brødpinnene, og rull filetene i blanding.
3. Vask aubergine, gulrøtter og squash, og kutt dem i pinner.
4. Sett en stekepanne på komfyren.
5. Varm opp til 180°
6. Stek et par rødmullefileter om gangen til de er gylne, la renne av og legg på absorberende papir.
7. Så dypper du grønnsakene raskt i mel og frityrsteker dem.
8. Til slutt drysser du salt på fileter og grønnsaker, og serverer dem rykende varme.
Koketopper

Relaterad produkt:

Koketopper

Vi tilbyr et bredt utvalg av induksjonstopper som lar deg lage mat intuitivt og uanstrengt.
Relaterte oppskrifter