Spinat og ricotta-pai

  • Kopier lenken til utklippstavlen
Spinat og ricotta-pai main image
Relaterad teknik:
Mikrobølgeovn med Crisp
Finn ut mer
Evnen
Lett
Forberedelse
25 Minutter
Matlagingstid
12 Minutter
Porsjoner
4 personer
Spinat og ricotta-pai ingredients
Vegetarisk
Altetende

Ingredienser

  • Butterdeig 500 g
  • Frossen spinat 500 g
  • Salt ricotta 300 g
  • Vispet eggeplomme 1
  • Parmesanost 30 g
  • Pecorino-ost 30 g
  • Revet/malt muskatnøtt -
  • Pepper en klype
  • Smelteost i skiver 5
  • Melk En skvett

Trinn

1. Kok spinaten til den er myk, og sil av overflødig vann. Grovhakk spinat og bland sammen ricotta, egg, parmesan, pecorino-ost, pepper og revet muskatnøtt i en bolle.
2. Dryss brødsmuler/griljermel over crisp®-fatet. Kjevle ut butterdeigen ut på et bakebord strødd med mel, og del den i to. Sørg for at begge halvdelene er store nok, og har en form som dekker crisp-fatet. Plasser den ene halvdelen av deigen over crisp®-fatet. La det værelitt ekstra tykkelse i kantene.
3. Dekk deigen med osteskiver, og spre spinat- og osteblandingen jevnt over dem. Legg den gjenstående butterdeigshalvdelen på toppen av blandingen. Klem kantene sammen, stikk med en gaffel og pensle med eggeplomme blandet med litt melk. Stek i 12 minutter med crisp®-funksjonen.
Mikrobølgeovn med Crisp

Relaterad teknik:

Mikrobølgeovn med Crisp

Takket være Crisp-funksjonen kan du tilberede rettene dine med et uslåelig sprøtt og gyllenbrunt resultat.
Relaterte oppskrifter