Et mørt kjøttstykke som ikke taper smak, ledsaget av en frisk, fargerik saus. Selv om kjøtt er hoveddelen av denne retten, finner du noter av timian, mynte, sitron og persille: et snev av sommer som passer for alle årstider.
Ingredienser
- Oksekjøtt, mørbrad 4 skiver
- Gul og grønn paprika 100 g
- Tomater 100 g
- Rødløk 50 g
- Timian, persille og mynte 1 liten bunt
- Juicen av en halv sitron
- Extra virgin olivenolje 4 ss
- Salt og pepper etter smak
Trinn
1. Start med å fjerne frø fra paprika og tomater og mal.
2. Skrell og finhakk løken.
3. Hakk de aromatiske urtene, pensle mørbradstykkene med litt olje, og dryss over en håndfull urter, og salt og pepper.
4. Legg alle grønnsaker i en bolle, tilsett sitronsaft, eventuell rester av olje og urter, og krydre med salt og pepper.
5. Sett grillen på komfyren
6. Nå kan du varme opp platen.
7. Og så legger du kjøttskivene på den.
8. Bryn dem i 3−4 min på hver side
9. Til slutt topper du hver skive med grønnsakssausen.