Oksefilet og sopppai

  • Kopier lenken til utklippstavlen
Oksefilet og sopppai main image
Relaterad teknik:
MultiSense steketermometer
Finn ut mer
Evnen
Medium
Forberedelse
30 Minutter
Matlagingstid
35 Minutter
Porsjoner
6 personer
En typisk juleoppskrift, tilberedt i en Whirlpool-ovn, for å dele med familie og venner. Dra nytte av Whirlpool Multisense steketermometer. Du trenger ikke bekymre deg for koketid og temperatur, men du kan nyte et øyeblikk med velvære.
Oksefilet og sopppai ingredients
Altetende

Ingredienser

  • Oksefilet 800 g
  • Blandet sopp 300 g
  • Persille 1 gjeng
  • Mel 3 spiseskjeer
  • Butterdeig 400 g
  • Egg 1
  • Valmuefrø 1 skje
  • Rosa pepper 1 teskje
  • Salt
Oksefilet og sopppai - video cover

Trinn

1. Skjær oksefileten i fingertykke skiver og legg dem i en bolle
2. Tilsett soppen kuttet i skiver
3. Dryss mel, rosa pepper og en klype salt
2. Oksefilet og sopppai - step2
3. Oksefilet og sopppai - step3
4. Tilsett grovhakket persille
5. Kjevle ut butterdeigen og kle en ildfast form
6. Hell blandingen av kjøtt og sopp i butterdeigen
4. Oksefilet og sopppai - step4
5. Oksefilet og sopppai - step5
7. Dekk overflaten med det resterende av butterdeigen
8. Pensle med vispet egg og dryss over valmuefrø
9. Bak og sett inn termometeret i midten av blandingen
8. Oksefilet og sopppai - step8
9. Oksefilet og sopppai - step9
10. Velg kategorien "steik" i de automatiske ovnsprogrammene, deretter "biff" og "bruning" (medium). tilbredningstiden og temperaturen beregnes automatisk.
11. Trykk på Start for å starte matlagingen
12. Når stekt, fjern sonden og ta paien ut av ovnen og server
12. Oksefilet og sopppai - step12
MultiSense steketermometer

Relaterad teknik:

MultiSense steketermometer

MultiSense steketermometer overvåker temperaturen på 4 forskjellige punkter for ultimat matlagingsnøyaktighet og perfekte resultater.
Relaterte oppskrifter