Lyse med middelhavsskorpe

  • Kopier lenken til utklippstavlen
Lyse med middelhavsskorpe main image
Relaterad teknik:
Mikrobølgeovn med Crisp
Finn ut mer
Evnen
Lett
Forberedelse
20 Minutter
Matlagingstid
Chefplus: 11 min
Supreme: 13 min
Porsjoner
4 personer
Delikat lyse med smakfull skorpe og saftig innside, takket være tilberedning med nyskapende Crisp Fry.
Lyse med middelhavsskorpe ingredients
Pescetarian
Altetende

Ingredienser

  • Fiskefileter av lyse 500 g
  • Griljermel 200 g
  • Persille 2 blader
  • Merian 2 blader
  • Basilikum 2 blader
  • Sitron 1
  • Timian 2 blader
  • Hvitløk 1 fedd
  • Extra virgin olivenolje 4 ss
  • Salt en klype
  • Hvit pepper en klype

Trinn

1. Hakk opp urter, hvitløk og sitronskall og legg dem i en bolle med griljermelet.
2. Tilsett olje, salt og pepper.
3. Kutt lysen i fingertykke biter som du dypper i griljermel. Trykk forsiktig for å sikre at blandingen fester seg.
4. Legg filetene på den spesielle Crisp-platen.
5. Sett Crisp-platen i mikrobølgeovnen, velg Fry Crisp og still inn tilberedningstiden til 13 min.
6. Når den er ferdig, server du den med resten av urtene blandet med olje og pynter med spiselige blomster.
Mikrobølgeovn med Crisp

Relaterad teknik:

Mikrobølgeovn med Crisp

Takket være Crisp-funksjonen kan du tilberede rettene dine med et uslåelig sprøtt og gyllenbrunt resultat.

Relaterte oppskrifter