Endring i juridisk navn: Etter at transaksjonen mellom Whirlpool Corporation og Arçelik A.Ş, for etablering av en ny enhet på europeisk nivå (med navnet Beko Europe), ble fullført, har WHIRLPOOL NORDIC AS nå endret navn på sin juridiske enhet. For mer informasjon om dette nye juridiske navnet på den behandlingsansvarlige, vennligst se vår oppdaterte personvernerklæring.
Julens beste gløgg lager du selv! Se vår ambassadør Mattias Larsson lage en krydret og velsmakende gløgg raskt og enkelt på sin Whirlpool induksjonstopp.
Vegetarisk
Pescetarian
Altetende
Ingredienser
Appelsin 1/2
Ingefær 25 g
Kardemommekjerner 2 ts
Einebær 5 stk.
Kryddernellik 5
Kanelstang 1 stk
Hvitt sukker 1 1/2 dl
Rødvin 75 cl
Trinn
1. Vask appelsinen og skrell av det ytterste skallet. Skrell og kutt ingefæren i skiver.
2. Knus kardemomme, einebær, kanelstang og kryddernellik lett.
3. Legg alt i en kjele sammen med sukker og vin.
1a.
1b.
3.
3b.
4. Varm forsiktig opp under omrøring til temperaturen er 60 °C.
5. Hell gløggen over i en mugge, krukke eller bolle. La avkjøles og dekk det deretter til med plast. La gløggen stå i kjøleskap over natten.
6. Sil bort krydderet, og varm opp gløggen på nytt før servering.
6a.
6b.
Relaterad produkt:
Koketopper
Vi tilbyr et bredt utvalg av induksjonstopper som lar deg lage mat intuitivt og uanstrengt.