Eplestrudel

  • Kopier lenken til utklippstavlen
Eplestrudel main image
Relaterad teknik:
Mikrobølgeovn med Crisp
Finn ut mer
Evnen
Lett
Forberedelse
15 Minutter
Matlagingstid
12 Minutter
Porsjoner
4 personer
Eplestrudel ingredients
Vegetarisk
Pescetarian
Altetende

Ingredienser

  • Butterdeig (frossen) 250 g
  • Epler egnet til matlaging 300 g
  • Rosiner 50 g
  • Revet appelsinskall 1
  •  marmelade 50 g

Trinn

1. Etter at man har tint butterdeigen, kjevles den ut med kjevle til et rektangel (30 x 25 cm).
2. Bløtlegg rosinene i varmt vann, og så eplene før de skjæres i skiver.
3. Legg eplene langs midten av deigen, langs hele lengden. Renn av og tørk rosinene, og fordel dem så jevnt over eplene, og tilsett så appelsinskall og marmelade.
4. Brett deigen over og fyllet klem sammen endene for å forsegle deigen og holde ingrediensene inne.
5. Skyv strudelen over på det smurte crisp®-fatet, og pensle overflaten med litt melk. Stek ved hjelp av crisp®-funksjonen i 10-12 minutter.
Mikrobølgeovn med Crisp

Relaterad teknik:

Mikrobølgeovn med Crisp

Takket være Crisp-funksjonen kan du tilberede rettene dine med et uslåelig sprøtt og gyllenbrunt resultat.
Relaterte oppskrifter