Remulade har fransk opprinnelse. Du lager den ved å lage fersk majones og tilsette hakkede kapers, sylteagurk og aromatiske urter. Den velduften smaken gjør den til det ideelle tilbehøret til Bollito, kongen av vinteroppskrifter.
![Biffgryte med grønnsaker toppet med remulade eller kald grønn saus ingredients](https://digitalassets-cdn.thron.com/api/v1/content-delivery/shares/xoxl70/contents/8130e0ab-4f2b-4f8d-b300-520932bd74e4/image/37b31c5a-stewed_beef_tenderloin_with_vegetables_topped_with_remoulade_or_green_sauce-ingredients.jpg?w=400&q=85)
Ingredienser
- Oksefilet 1.2 kg
- Gulrot 3
- Purre 2
- Selleristilk 4
- Poteter 2
- Løk med 3 hvitløksfedd 1
- Persille 3 kvister
- Laubærblad 2 blader
- Grovsalt
- Pepperkorn
- Remulade eller grønn saus
Trinn
1. Rens grønnsakene, og skrell gulrøtter og poteter, fjern bladene fra sellerien, samt røtter og de grønne delene av purren.
2. Hell 3 liter vann i en gryte og sett den på komfyren. Tilsett salt, grønnsaker, pepper og urter.
3. Kok opp vannet, og la koke i omtrent 10 min.
4. Tilsett mørbrad bundet med matlagingshyssing to ganger rundt, og kok i 10−15 min, kjøttet skal være rosa i midten.
5. Til slutt serverer du mørbradskiver med hakkede grønnsaker toppet med saus.