Whirlpool er stolt over
å være medlem av IWBI

Whirlpool kommer til å støtte og samarbeide
med International WELL Building Institute"

Hos Whirlpool har vi forpliktet oss til å forbedre livskvaliteten i hjemmet og gi folk mulighet til å oppleve velvære i hverdagen, takket være våre innovative løsninger som er designet for å skape et miljø der folk kan slappe av og fokusere på det som virkelig betyr noe.

Merkeformålet vårt går som hånd i hanske med verdiene til IWBI, og derfor er vi stolte over å støtte og bidra til å drive denne overbevisende globale bevegelsen fremover.

Finn ut mer om
International WELL Building Institute

IWBI leder en global bevegelse for å transformere helse og velvære med en tilnærming til bygninger, organisasjoner og lokalsamfunn som setter menneskene i sentrum. De benytter WELL Building Standard (WELL), som er et veikart for å skape og sertifisere rom som fremmer helse og velvære.

Dette veikartet skisserer veier til å oppnå faktorer som setter helsen først, og som hjelper hver og en av oss til å jobbe så bra som mulig og være den beste utgaven av oss selv ved å støtte fysisk og psykisk helse på tvers av 10 kjernekonsepter.

Whirlpool og IWBI. Sammen for velvære.

Whirlpool og IWBI.
Sammen for velvære.

WHIRLPOOL, SOM IWBI KEYSTONE-MEDLEM, FREMHEVER BETYDNINGEN AV TRIVSEL I HJEMMET OG I ARBEIDSMILJØET.

Som en forkjemper for velvære i hjemmet, er Whirlpool en sterk talsmann for bevegelsen – vi utvikler innovative teknologier for å spare energi, vann og tid og støtter opp under sunnere og mindre stressende fysiske rom. Etter hvert som vi lærer mer om forholdet mellom det fysiske miljøet og helsen, kan god produktdesign være en viktig pilar for å forbedre livskvaliteten i hverdagen.