Bærbare klimaanlegg

Bærbare klimaanlegg

Perfeksjon av luften

6th sense live

Vi er veldig stolte over at vår aircondition PACW29COL av Råd & Rön har blitt anerkjent som "Bra kjøp" i juni 2021 og "Best i test" i mai 2020". Enkel i bruk, rask kjøling og mye for pengene er noen av egenskapene som løftes frem.

Whirlpool har viet over hundre år til forskning og ekspertise for å utvikle de mest intuitive og avanserte produktene som forstår brukernes behov og tilpasser seg til disse. I dag finnes våre produkter i millioner av hjem rundt om i verden. Vi er veldig stolte av de anerkjennelsene vi får, men enda mer stolte av tilliten våre forbrukere har til våre produkter.

Les mer om PACW29COL
6th sense

6th SENSE Control

6th SENSE Control er en teknologi som registrerer klimaforholdene i rommet og umiddelbart aktiverer riktige funksjoner - oppvarming, kjøling eller ventilasjon - for å gjenskape ønskede miljøforhold så raskt som mulig. For maksimal komfort med minimal innsats.

SilentMode icon

SilentMode

Opptil 70 %* mindre støy, du føler forskjellen uten å høre en lyd.

Takket være en unik driftsmodus der både fordamperen og kondensatoren fungerer på lav viftehastighet, er Flow With You bærbart klimaanlegg veldig stillegående og sikrer alltid maksimal innendørs komfort.

Apparatet stopper automatisk denne modusen når full viftehastighet er nødvendig, og går automatisk tilbake til den når ønsket temperatur er nådd.

*Basert på en 5 DbA reduksjon i lydeffekt ved sammenligning av normal driftsmodus med maksimal fordamper- og kondensatorhastighet og stillemodus med lav fordamper- og kondensatorhastighet. Målinger utført i interne laboratorier, i henhold til EN 12102

SilentMode
Miljøvennlig gass.

Miljøvennlig gass.
Naturlig effektiv.

Alle bærbare klimaanlegg er utstyrt med den mest moderne generasjonen av kjølemiddelgass: R290, en høyeffektiv naturgass uten innvirkning på ozonlaget*, som respekterer miljøet og sikrer optimal ytelse.

*Ozonnedbrytende potensial ODP er 0 for gass R290

Miljøvennlig gass.
Varmepumpe

Varmepumpe.
Perfekt for alle årstider.

Det nye bærbare reversible klimaanlegget med varme- og kjølefunksjon sørger alltid for den perfekte temperaturen når som helst på året, for maksimal komfort selv om vinteren.

Varmepumpe
AroundU.

AroundU.
Frisker opp rundt deg.

En sensor som er innebygd i fjernkontrollen bidrar til å kontrollere temperaturen i nærheten av der du er, ikke bare der klimaanlegget er plassert.

AroundU.
Siirrettävä ilmastointilaite

Den perfekte balansen mellom intuisjon, ytelse og design.

Elegant innovasjon som gjör hverdagen enklere

Intuitiv og enkel betjening

Våre kunders tid er dyrebar, derfor har vi viet over hundre år til forskning slik at de kan fokusere på de tingene som virkelig betyr noe.
Vår 6TH SENSE oppdager, registrerer, tilpasser og kontrollerer teknologi slik at den alltid gir perfekte og uanstrengte resultater, noe som skaper unike opplevelser.

Avansert ytelse

Vi tilbyr den mest avanserte teknologien uten kompromisser med sluttresultatene.
Vår 6TH SENSE-teknologi er et kraftig løfte om en overlegen brukeropplevelse for dem som ønsker å oppnå perfeksjon, helt intuitivt.

Mesterlig design

Våre forbrukere har et øye for skjønnhet og et ønske om et totalt koordinert utseende som definerer en spesiell estetisk kode i hjemmene deres. Derfor designer vi hver eneste detalj for å definere de harmoniske og essensielle konturene til alle frittstående apparater.

pin

Finn en forhandler

Trykk på et produkt for å se hvor du kan kjøpe det online

Oppdag våre Airconditions

Whirlpool air condition - PACW29COL

PACW29COL

Whirlpool air condition - PACB29CO

PACB29CO

Whirlpool air condition - PACW29HP

PACW29HP

Whirlpool air condition - PACW212CO

PACW212CO

Whirlpool air condition - PACB29HP

PACB29HP

Whirlpool air condition - PACW212HP

PACW212HP

Whirlpool air condition - PACB212HP

PACB212HP

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med

Sammenligne ( hvitevarer)

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med