Grill, bak og stek på superkort tid.

Iblant kan hverdagen bli så krevende at selv de mest kreative kokker strever med å få tid til å tilberede og nyte sine favorittoppskrifter. Takket være den eksklusive Dual Crisp-teknologien, er Chef Plus den eneste mikrobølgeovnen som tilbyr profesjonell grilling, baking og steking med alle de praktiske fordelene av en mikroovn; maten blir saftig på innsiden og nydelige sprøstekt utenpå.

Dual Crisp System

ChefPlus' uslåelige sprøskorpe kommer fra det spesielle Dual Crisp-systemet, et dobbelt bølgeutslippssystem som sikrer perfekte sprøstekte resultater fra topp til bunn. Én emitter dekker hele innerrommet og tar seg inn til kjernen av maten, mens den andre sender en stråle av bølger til den spesielle stekeplaten, som varmer opp til vesentlig høyere temperaturer.
Med Dual Crisp System vil forbrukerne kunne koke, sprøsteke og brune alle sider av maten og bevare saftigheten på innsiden, samtidig som teksturen, smaken og næringsverdiene ivaretas.

CRISP Fry

Sunn, sprøstekt mat uten ekstra olje.

Det innovative Dual Crisp System gjør det mulig å tilberede matoppskrifter som med en stekeovn, med en mikrobølgeovns hastighet. Takket være den kombinerte virkningenav den eksklusive Dual Crisp-teknologien og Forced Air- systemet, får maten en deilig krønsj på utsiden og en saftig kjerne.
Videre er Chef Plus utstyrt med et sett av automatiske oppskrifterdedikert til CrispFry-funksjonen, for en sunn og velsmakende steking uten ekstra olje.

Chef Menu

Enkle og herlige aromatiske oppskrifter

En rekke forhåndsinnstilte programmer for å spare tid og servere perfekte retter, suveren pizza og gjøre matlagingen til en ren intuitiv opplevelse.

Spesielle oppskrifter,
deriblant quiche, ris, grønnsaker,
lasagne og muffins.

chefPlus

Unik ytelse kommer
fra unike teknologier.

pin

Finn en Whirlpool-forhandler nær deg

Søk nå

ChefPlus Range

Whirlpool frittstående mikrobølgeovn: farge svart - MCP 341 BL

MCP 341 BL
LES MER

Whirlpool frittstående mikrobølgeovn: farge svart - MCP 342 BL

MCP 342 BL
LES MER

Whirlpool frittstående mikrobølgeovn: farge svart - MCP 345 BL

MCP 345 BL
LES MER

Whirlpool frittstående mikrobølgeovn: farge svart - MCP 346 BL

MCP 346 BL
LES MER

Whirlpool frittstående mikrobølgeovn: farge svart - MCP 347 BL

MCP 347 BL
LES MER

Whirlpool frittstående mikrobølgeovn: farge svart - MCP 349 BL

MCP 349 BL
LES MER

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med

Sammenligne ( hvitevarer)

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med