Vi introduserer Space400

Vi introduserer Space400

Den største revolusjonen i innbyggningsverden

400L megakapasitet i 70cm, designet for å oppbevare selv den lengste handlelisten.

Endelig er det ett kjøleskap der det finnes plass til alt og alt har sin plass

Endelig er det ett kjøleskap der det finnes plass til alt og alt har sin plass

Space400 har en kapasitet på 400 liter, 40% mer enn vanlige integrerte kjøleskap. Det er designet for å romme selv den lengste handlelisten. Space400 leveres med en unik bredde på 70cm som passer i ethvert kjøkken, så utsiden blir like smart som innsiden.

Maten er alltid synlig i Space400

Takket være sine innovative oppbevaringsløsninger hjelper Space400 deg med å få mest mulig ut av kapasiteten og passer til alle dine behov, uansett utforming. Oppbevaringsplassen er maksimert med smarte løsninger, til effektiv organisering og lett tilgang til maten

DUBBLE SKUFFER

DUBBLE SKUFFER

Best mulig fleksibilitet. To skuffer med enkel tilgang til oppbevaring av familiens favoritter som sunn snacks eller ost.
FLASKEHYLLE

FLASKEHYLLE

Den integrerte flaskehyllen gir deg muligheten til horisontal oppbevaring av din favoritdrikke; de er lett synlige og lette å få tak i. Flaskehalsen er hevet for å unngå lekkasje, og på grunn av den plassbesparende løsningen kan hyllen også brukes som vanlig hylle.
STOR GRØNNSAKSSKUFF MED FUKTIGHETSKONTROLL

STOR GRØNNSAKSSKUFF MED FUKTIGHETSKONTROLL

Ekstra stor skuff for frukt og grønnsaker med integrert grensesnitt for regulering av luftfuktighet som forlenger matens ferskhet. Takket være robuste teleskopskinner kan du enkelt dra ut hele skuffen med en enkel bevegelse.
6TH SENSE FreshControl

6TH SENSE FreshControl

Maten holder seg fersk dobbelt så lenge*
Takket være de innovative 6TH SENSE-sensorene som konstant måler temperatur og luftfuktighet kan 6TH SENSE FreshControl garantere en avansert regulering av begge deler i hele skapet for lengre ferskhet, beste smak og farge.
*Kontra Whirlpool Total NoFrost 70cm kombiskap
6TH SENSE FreezeControl

6TH SENSE FreezeControl

Freeze the freshness
De intelligente 6TH SENSE-sensorene overvåker og reduserer konstant alle temperaturvariasjoner i frysedelen. Frostskader minimeres så maten smaker friskt, også etter opptining.
TECHNOLOGIES

Air Filter

Synlig teknologi og metal-look. Et kraftfullt og smart system for å kontrollere fuktighet - unngå bakteriespredning mens maten holdes frisk og sunn.

StopFrost

Avriming tar kun et minutt takket være den ekslusive StopFrost-bakken som samler all is i fryseren og lett kan rengjøres under rennende vann. StopFrost reduserer isdannelse i skuffene så maten aldri blir dekket av is igjen.
Designet for å imponere i alle detaljer.

Designet for å imponere i alle detaljer.

Den beste teknologien for intuitiv interaksjon med forbrukeren