Bærbare klimaanlegg

Bærbare klimaanlegg

Perfeksjon av luften

First banner
Vi er veldig stolte over at vår aircondition PACW29COL av Råd & Rön har blitt anerkjent som "Bra kjøp" i juni 2021 og "Best i test" i mai 2020". Enkel i bruk, rask kjøling og mye for pengene er noen av egenskapene som løftes frem.

Whirlpool har viet over hundre år til forskning og ekspertise for å utvikle de mest intuitive og avanserte produktene som forstår brukernes behov og tilpasser seg til disse. I dag finnes våre produkter i millioner av hjem rundt om i verden. Vi er veldig stolte av de anerkjennelsene vi får, men enda mer stolte av tilliten våre forbrukere har til våre produkter.
SilentMode

SilentMode

Opptil 70 %* mindre støy, du føler forskjellen uten å høre en lyd.

Takket være en unik driftsmodus der både fordamperen og kondensatoren fungerer på lav viftehastighet, er Flow With You bærbart klimaanlegg veldig stillegående og sikrer alltid maksimal innendørs komfort.

Apparatet stopper automatisk denne modusen når full viftehastighet er nødvendig, og går automatisk tilbake til den når ønsket temperatur er nådd.
*Basert på en 5 DbA reduksjon i lydeffekt ved sammenligning av normal driftsmodus med maksimal fordamper- og kondensatorhastighet og stillemodus med lav fordamper- og kondensatorhastighet. Målinger utført i interne laboratorier, i henhold til EN 12102
Miljøvennlig gass. Naturlig effektiv.

Miljøvennlig gass.
Naturlig effektiv.

Alle bærbare klimaanlegg er utstyrt med den mest moderne generasjonen av kjølemiddelgass: R290, en høyeffektiv naturgass uten innvirkning på ozonlaget*, som respekterer miljøet og sikrer optimal ytelse.
*Ozonnedbrytende potensial ODP er 0 for gass R290
Varmepumpe. Perfekt for alle årstider.

Varmepumpe.
Perfekt for alle årstider.

Det nye bærbare reversible klimaanlegget med varme- og kjølefunksjon sørger alltid for den perfekte temperaturen når som helst på året, for maksimal komfort selv om vinteren.
AroundU. Frisker opp rundt deg.

AroundU.
Frisker opp rundt deg.

En sensor som er innebygd i fjernkontrollen bidrar til å kontrollere temperaturen i nærheten av der du er, ikke bare der klimaanlegget er plassert.
Den perfekte balansen mellom intuisjon, ytelse og design.

Den perfekte balansen mellom intuisjon, ytelse og design.

ELEGANT INNOVASJON SOM GJØR HVERDAGEN ENKLERE

Intuitiv og enkel betjening

Vår 6TH SENSE oppdager, registrerer, tilpasser og kontrollerer teknologi slik at den alltid gir perfekte og uanstrengte resultater, noe som skaper unike opplevelser.

Avansert ytelse

Vi tilbyr den mest avanserte teknologien uten kompromisser med sluttresultatene. Vår 6TH SENSE-teknologi er et kraftig løfte om en overlegen brukeropplevelse for dem som ønsker å oppnå perfeksjon, helt intuitivt.

Mesterlig design

Våre forbrukere har et øye for skjønnhet og et ønske om et totalt koordinert utseende som definerer en spesiell estetisk kode i hjemmene deres. Derfor designer vi hver eneste detalj for å definere de harmoniske og essensielle konturene til alle frittstående apparater.