Ny MaxiSpace oppvaskmaskin

Ny MaxiSpace oppvaskmaskin

Oppdag den største* 3. kurven med integrerte vannstråler.

*Basert på salgsvolum blant Topp 5 ledende merkevarer per juni 2023.

Møt SpaceClean: den største 3. kurven*

Perfekt designet slik den enkelt har plass til alt - fra høye glass til store boller og kasseroller - og for å frigjøre plass til ekstra gjenstander.

*Basert på salgsvolum blant Topp 5 ledende merkevarer per juni 2023.
En 3. kurv med integrerte vannstråler

En 3. kurv med integrerte vannstråler

SpaceClean er den første* 3. kurven på markedet med integrerte 
vannstråler. Den er designet for å komme til overalt på kjørlene og sørger for perfekt rengjøring.
*Påstand som refererer til alle oppvaskmaskinmodeller med en 3. kurv med integrerte vannstråler som selges under -merkene: Whirlpool, Hotpoint, Hotpoint/Ariston, Bauknecht. Marked: EMEA (Europa, Midtøsten, Afrika). Mai 2023.
Mer plass med MaxiSpace Tub

Mer plass med MaxiSpace Tub

Dette romslige karet byr på +10 %* EKSTRA PLASS: Ingen oppvask står igjen i vasken, uansett anledning eller hvor mye som skal vaskes opp.
*Sammenligning mellom Whirlpool oppvaskmaskinmodeller med standardkar og Whirlpool oppvaskmaskinmodeller med MaxiSpace-kar. Ekstra plass refererer til den økte totale plassen fordelt på de tre kurvene.

AutoProgram med 6TH SENSE-teknologi

Spar opptil 40 %* vann og energi med våre automatiske programmer takket være 6TH SENSE-teknologi.
 Den registrerer fyllingsmengden og smusshetsnivået for å tilpasse syklusen og programinnstillingene på en intelligent måte.

*Testet internt med sammenligning av den minst intensive og den mest intensive utførelsen av syklusene. Spareresultater referert til AutoMixed-programmet. Ulikt sparenivå oppnås på de andre syklusene.
Oppdag PowerClean Pro

Oppdag PowerClean Pro

+60 %* kraftigere vannstråler plassert i underkurven: Nyt helt rene kjørler uten forvask selv med fastbrent mat. 
PowerClean Pro gir også +30 %** ekstra plass i underkurven.
*Prosentandel beregnet kontra kraften til vannet i syklusen uten at noen tilleggsalternativer er aktivert.
**Prosentandel beregnet kontra innvendig plass i modeller i samme Whirlpool-serie uten PowerClean-løsning.
Tørk oppvasken med NaturalDry

Tørk oppvasken med NaturalDry

Opptil 99 %* tørkeytelse, opptil 40 %** energibesparelser: Dette spesielle systemet åpner automatisk døren på slutten av syklusen for å lufttørke oppvasken.
*Basert på gjennomsnittlig tørkeytelse for en innebygd Whirlpool oppvaskmaskin med 3 kurver og NaturalDry for en blanding av ulike kjørler, inkludert plast, glass, stål og porselen, sammenlignet med en innebygd oppvaskmaskin med 3 kurver uten NaturalDry. Tørkeytelsen kan variere avhengig av oppvaskmaskinmodell og fyllingsgrad.
**Beregnet prosentandel av energisparing kontra deaktivert NaturalDry-alternativ for Eco-programmet.
ANDRE FUNKSJONER

Intuitivt brukergrensesnitt

Du trenger bare en enkel bevegelse for å velge ønsket syklus/alternativ og for å visualisere detaljert informasjon om funksjoner og programmer på skjermen.

Nytt skinnesystem

Ny design på bunnen av karet, innerdøren og hjulene til underkurven før sørge for jevnere bevegelse av kurven og enkel bruk selv når kurven er fylt med tunge kjørler og gryter.

Stillegående-alternativ

Et spesielt alternativ for redusering av støynivået med opptil 3 dBA* samtidig som det oppnår perfekt vaske- og tørkeytelse.
*Testet internt for å sammenligne støynivået i syklusen med og uten Silent Option aktivert. Støyreduksjonen er mellom 1 dBA og 3 dBA, avhengig av valgt syklus.
Designet for alle 
kjøkkenstiler

Designet for alle 
kjøkkenstiler

Det enkle installasjonssystemet sørger for svært fleksibel høydejustering. Dørpanelet kan bli opptil 84 cm høyt og sokkelen kan reduseres ned til 0 cm. Den nye oppvaskmaskinen er utstyrt med glidehengsler for å støtte paneler av forskjellige materialer med en vekt fra 3 kg til 10 kg og med tykkelser fra 16 til 25 mm.