Induksjonsplatetopp W3-W5

Induksjonsplatetopp W3-W5

Intuitiv matlagning og tid for deg

Spill Video
Spill Video
Cuisson sur la place induction Whirlpool

Det viktige er å dedikere tid til tingene som betyr mest

Vi vet hvor viktig det er å ha tid å bruke til tingene som betyr mest for oss. Derfor er nye Whirlpool induksjonsplatetopp designet for å gi deg mest mulig ut av tiden din og matche ditt liv. Det er ingen kompliserte funksjoner å forstå eller forholde seg til: bare de som er intuitive og nyttige for deg.
Hold Varm-funksjon
Smelting
Småkoking
Koking
Hold Varm-funksjon
 •  
  Hold maten varm for å lese slutten av historien

  Hold maten varm med en finger. Hold varm-funksjonen holder maten varm med ideell temperature etter at maten er ferdig, uten risiko for at maten brenner seg.

Smelting
 •  
  Smelting mens maten smelter hjertet ditt.

  Smelt ingredienser med et trykk. Smelte-funksjonen gir delikat mat, som sjokolade og smør, den ideelle temperaturen for smelting, uten å brenne eller feste seg.

Småkoking
 •  
  Småkoking mens du finner din indre diva

  Småkoking uten at maten brenner seg. Småkoke-funksjonen tar vare på matrettene som krever sakte tilberedning. Væsken i maten fordamper sakte, holder maten saftig og hindrer den i å feste seg i kjelen eller panna.

Koking
 •  
  Koking mens man nyter boblene.

  Kok vannet og hold det kokende. Kokefunksjonen holder alt under kontroll og varmer effektivt vannet for å forhindre søl og energitap.

Maksimal fleksibilitet.

ConnexionZone
FlexiCook
FlexiSide
ChefControl
ConnexionZone
 • ConnexionZone
  Kobler sammen to kokesoner for en større sone.

  Store panner og kjeler finner sin perfekte plass med ConnexionZone. To kokesoner kan brukes separat eller kan enkelt bli koblet sammen for større kjeler og panner.

FlexiCook
 • Flexicook
  Styr to soner som en stor, fleksibel sone med samme effektnivå.

  FlexiCook tillater fleksibel bruk av området ved hjelp av å kombinere to kokesoner med samme varmenivå. Flexi Zone holder seg aktiv ved å flytte kjelen på området, enten ved å bruke halve eller dekke til hele.

Flexiside
 • Flexiside
  Kombiner kokesoner for maksimal fleksibilitet

  FlexiSide maksimerer fleksibelt område, takket være fire induktorer. Kokesonene kan bli brukt separat eller koblet sammen vertikalt, så panner kan bli plassert og flyttet fritt på området.

ChefControl
 • Chefcontrol
  Fra høy til lav temperatur bare ved å flytte pannen.

  ChefControl deler inn platetoppen i 3 forskjellige varmesoner og aktiverer dem automatisk avhengig and panneplasseringen. Kjeler kan bli flyttet fra et område til et annet. så maten kan fortsette å tilberedes på forskjellige temperaturer: en hel matlagningssyklus skapes, fra høy til lav temperatur, ved å flytte kaserollen på platetoppen.

ENKEL Å BYTTE UT

Zoom plaque induction

Ingen justeringer eller modifikasjoner trengs!

Induksjonsplatetopp på 60-65 cm passer perfekt til standard gassutskjærning*


Energihåndtering

Det er mulig å bytte til induksjon uten å påvirke det elektriske systemet: Induksjonsplatetoppens effekt er innstillt på 7,2 kW og kan enkelt justeres til 2.5 kW, 4 kW eller 6 kW.

*gjelder ved gassplatetopp på 480x560 mm.
Designet for sømløs plassering

Ingen mellomrom

Uten mellomrom er det mulig å legge platetoppen direkte på benkeplaten (kun 0.5 mm mellomrom)

Ingen frontventilasjon

Krever ingen plass for frontventilasjon under, derfor er det ingen estetiske begrensninger

Minimal tykkelse på benkeplate

Minste tykkelse på platetopp som behøves er 12mm med skuff under, eller 28mm for installasjon over ovn.
ANDRE FUNKSJONER

Direct Mapping & Direct Access

Det nye brukergrensesnittet tillater en mer intuitiv interaksjon med platetoppen. Den kartlegger hvordan kokesonene er plassert for å gi brukeren forståelse og kontroll over hver sone. Med direkte tilgang til effektnivåene er styringen av platetoppen enda enklere.

iXeliumbehandling

Skjønnhet møter funksjonalitet i et revolusjonerende, minimalistisk design. IXelium, den innovative glassytebehandlingen garanterer overlegen og varig glans. IXelium-belegget gjør hele glassflaten motstandsdyktig mot riper og kjemikalier og er svært lett å rengjøre. Elegant enkelhet for et distinkt og premium utseende.