Machine à laver Whirlpool FreshCare+ Steam

NY WHIRLPOOL FRESHCARE+

100 % friskhet selv om du glemmer å tømme maskinen.

Tambour machine à laver Whirlpool avec vêtements et vapeur

FreshCare+

Forlenger følelsen av duftende nyvasket tøy.
Nye Freshcare+ holder klærne friske og forebygger forekomst av vond lukt når vått tøy ligger igjen i maskinen i lang tid etter at maskinen har vasket ferdig. Dette er en perfekt løsning når du ikke har tid til eller husker å ta hånd om tøyet så fort programmet er ferdig. Freshcare+ funksjonen gjør det mulig å nyte myke nyvaskede klær - som dufter friskt - i opptil 6 timer etter at vaskeprogrammet er avsluttet.

Freshcare+ sykelen masserer forsiktig tøyet med langsomme bevegelser kombinert med damp som regelmessig sprøytes inn i trommelen. Slik sirkulerer luften, noe som reduserer risikoen for ubehagelig lukt, mens plaggenes fuktige fibrer luftes og myknes opp.
Freshcare+ kan aktiveres når du stiller inn vaskeprogrammet eller under pågående vask.
Tambour machine à laver Whirlpool avec chemise bleue et vapeur

SteamRefresh

Eliminer lukt og skrukker på bare 20 minutter.
SteamRefresh gjenoppretter friskheten til plaggene dine og unngår unødvendig vasking. Maskinen genererer en strøm av damp som trenger inn i fibrene, fjerner ubehagelig lukt, slapper av fibre og jevner ut rynker.
Teknologi

SoftMove

Skreddersydd klespleie for alle typer tekstiler Under vaskeprogrammet tilpasser seg det nye SoftMove-systemet trommelens bevegelsesmønstre og rotasjonshastighet etter tøyets størrelse og type. Trommelbevegelsene er tilpasset hver enkelt vaskefase under vaskesyklusen, fra begynnelsen av programmet til den avsluttende sentrifugen, for å sikre en feilfri ytelse samtidig som klærnes farge og form skånes. Det er mulig å velge mellom 14 forskjellige programmer, alle designet for å møte tøyets behov - fra å vaske grovere stoffer som jeans og bomull til mer delikate ull- eller silkeplagg. Det er takket være en sofistikert motor at SoftMove-systemet kan brukes av en rekke spesielt utformede trommelbevegelser - et bevegelsesmønster som er en kombinasjon av akselerasjon, hastighet, pauser og rotasjon, faktorer som til sammen gi best klesbeskyttelse og vaskeresultater.

Clean+

Tilpasser rengjøringseffekten etter dine behov Med Clean+ funksjonen kan du tilpasse vaskesyklusen etter hvor skittent tøyet er. Det er mulig å velge mellom 3 nivåer for å optimalisere programmet etter behov: Intensiv, Daglig og Hurtig

InverterMotor

I hjertet av maskinen er en avansert motor som er bygget for å gå ekstremt stille og sikre at vaskemaskinen får et langt liv. Denne børsteløse motoren er svært energieffektiv og tilbyr energisparing for å oppnå energieffektivitetsklasse C.