Vi introduserer Chef Plus

Vi introduserer Chef Plus

Tilbereder som en kokk
– på halvparten av tiden*.

*Tilberedningstid sammenlignet med en Whirlpool ovn med tradisjonelle funksjoner.
Grill, bak og stek på superkort tid.

Grill, bak og stek på superkort tid.

Iblant kan hverdagen bli så krevende at selv de mest kreative kokker strever med å få tid til å tilberede og nyte sine favorittoppskrifter. Takket være den eksklusive Dual Crisp-teknologien, er Chef Plus den eneste mikrobølgeovnen som tilbyr profesjonell grilling, baking og steking med alle de praktiske fordelene av en mikroovn; maten blir saftig på innsiden og nydelige sprøstekt utenpå.
Dual Crisp System

Dual Crisp System

Dual Crisp System
ChefPlus' uslåelige sprøskorpe kommer fra det spesielle Dual Crisp-systemet, et dobbelt bølgeutslippssystem som sikrer perfekte sprøstekte resultater fra topp til bunn. Én emitter dekker hele innerrommet og tar seg inn til kjernen av maten, mens den andre sender en stråle av bølger til den spesielle stekeplaten, som varmer opp til vesentlig høyere temperaturer.
Med Dual Crisp System vil forbrukerne kunne koke, sprøsteke og brune alle sider av maten og bevare saftigheten på innsiden, samtidig som teksturen, smaken og næringsverdiene ivaretas.
Sunn, sprøstekt mat uten ekstra olje.

CRISP Fry

Sunn, sprøstekt mat uten ekstra olje.

Det innovative Dual Crisp System gjør det mulig å tilberede matoppskrifter som med en stekeovn, med en mikrobølgeovns hastighet. Takket være den kombinerte virkningenav den eksklusive Dual Crisp-teknologien og Forced Air- systemet, får maten en deilig krønsj på utsiden og en saftig kjerne.
Videre er Chef Plus utstyrt med et sett av automatiske oppskrifterdedikert til CrispFry-funksjonen, for en sunn og velsmakende steking uten ekstra olje.
Enkle og herlige aromatiske oppskrifter

Chef Menu

Enkle og herlige aromatiske oppskrifter

En rekke forhåndsinnstilte programmer for å spare tid og servere perfekte retter, suveren pizza og gjøre matlagingen til en ren intuitiv opplevelse.
Spesielle oppskrifter,
deriblant quiche, ris, grønnsaker,
lasagne og muffins.
Unik ytelse kommer fra unike teknologier.

CRISPTECHNOLOGY

Alltid sprøstekte resultater, og aldri tørr mat. Ideell for å bake en superpizza.

STEAM

Den perfekte løsningen for å lage sunne og smaksrike retter samtidig som matens vitaminer og næringsverdier bevares

AUTOCLEAN

Et ikke-klebrig belegg i hovedrommet som rengjøresmed bare ett tørk: uten sterke vaskemidler. For å aktivere Autoclean-funksjonen, plasser et fat med vann inne i mikrobølgeovn, så vil dampen løse opp matrestene på bare noen få minutter.

FORCEDAIR

Viften leder varmen til matoverflaten, slik at maten holdes mørog fuktig på innsiden.