Oppskrift

img

Svinekjøtt med løk og paprika

Ingredienser
    • 400 g svinekjøtt i terninger
    • 1-2 løk
    • 2-3 paprika (bruk forskjellige farger)
    • 2-3 ss olje eller soyasaus
    • 1 ss potetmel
    • 2 ss vann
    • 2 ss fløte + en skvett melk, salt og pepper
Tilberedning

1. Skrell og skjær løken i skiver, fjern så frøene fra paprikaene, og skjær dem i tynne strimler. Legg kjøttet, løk og olje eller soyasaus i en mikrobølgesikker ildfast form, og rør godt. Kok ved 750 W i 10 minutter.
2. Tilsett paprikaen, rør rundt, og fortsett å koke ved 500 W i 8-10 minutter. Reduser styrken hvis blandingen koker for kraftig.
3. Bland potetmelet med med vannet, og hell blandingen over kjøttet, dekk til og fortsette å koke i ytterligere to minutter ved 750 W.
4. Spe fløten med litt melk, hell dette over den ildfaste formen, og la stå i 5-10 minutter før servering.

Steketid :

27-32 minutter

 

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med

Sammenligne ( hvitevarer)

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med