Oppskrift

img

Fylt paprika

Ingredienser
    • 4 grønne eller røde paprika (ca. 800 g)
    • 400 g mager kjøttdeig
    • ½ løk, hakket
    • 1 egg
    • 30 g smør
    • 2 spiseskjeer brødsmuler (strøkavring/griljermel)
    • 4 ss melk eller vann, salt, pepper
    • karripulver, timian
    • aromatiske urter
    • 1 ½ ss brødsmuler (strøkavring/griljermel)
    • 2-3 ss tomatjuice eller vann
Tilberedning

1. Skjær paprikaen i to horisontalt. Fjern det hvite og frøene inne i paprikaen.
2. Bland sammen kjøttdeig, løk, egg, brødsmuler, melk eller vann, salt, pepper, karri og aromatiske urter (friske eller tørkede).
3. Fyll paprikaene med blandingen, og fordel dem i et mikrobølgesikkert kokekar. Strø med brødsmuler/griljermel og legg smørterninger på toppen. Hell vann eller tomatjuice omkring paprikaen, i bunnen av kokekaret.
4. Sett fatet på det roterende brettet, og stek med kombinert mikrobølge- og grillfunksjonen på 350 W, i 15-18 minutter.

Steketid :

15-18 minutter

 

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med

Sammenligne ( hvitevarer)

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med