Oppskrift

img

Eplestrudel

Ingredienser
  • 250 g butterdeig (frossen)
  • 300 g epler til matlaging
  • 50 g sultana-rosiner
  • revet skall av en appelsin
  • 50 g syltetøy, smør etter smak til crisp®-fatet, melk til pensling
Tilberedning

1. Kjevle ut butterdeigen, og forsøk å få en rektangulær form (30 x 25 cm).
2. Bløt opp rosinene i varmt vann, og skrell eplene og skjær dem i skiver.
3. Legg eplene midt på deigen langs hele lengden, hell så av vannet og tørk rosinene, og fordel dem jevnt sammen med appelsinskallet og syltetøy over eplene.
4. Brett butterdeigen, og klyp sammen i kanten for å forsegle den.
5. Før strudelen over på det smurte crisp®-fatet og pensle ovetflaten med litt melk. Stek med bruk av crisp®-funksjonen i 10-12 minutter.

Steketid :

10-12 minutter

 

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med

Sammenligne ( hvitevarer)

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med