Svinekjøtt med løk og paprika

PREPARAT
40 min

MATLAGING
32 min

-

Ingrediens

  • en klype pepper
  • 2 ss vann
  • en klype salt
  • 2 ss  fløte
  • En skvett  melk
  • 400 g svinekjøtt skåret i terninger
  • 1 eller 2 middels store løk
  • 2 eller 3 paprika (bruk forskjellige farger)
  • 2-3 ss olje eller soyasaus
  • 1 ss potetmel

Tilberedning

1.Skrell og skjær løken i skiver, fjern så frøene fra paprikaene, og skjær dem i tynne strimler. Legg kjøttet, løk og olje eller soyasaus i en mikrobølgesikker ildfast form, og rør godt. Dekk til og stek i 10 minutter ved 750 W.

2.Tilsett paprikaen, rør rundt, og fortsett å koke ved 500 W i 8-10 minutter. Reduser varmen hvis blandingen koker for kraftig.

3.Bland potetmelet med vannet, og hell dette over kjøttet, dekk til og fortsette å koke i ytterligere 2 minutter ved 750 W.

4.Spe ut fløten ved å tilsette litt melk. Hell dette over den ildfaste formen, dekk til, og la stå i 5-10 minutter før servering.

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med

Sammenligne ( hvitevarer)

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med