Løksuppe

PREPARAT
15 min

MATLAGING
12 min

-

Ingrediens

  • 30 g smør eller margarin
  • en klype pepper
  • 1 blad laurbærblad
  • 500 g kraft/buljong
  • en klype salt
  • 200 g løk

Tilberedning

1.Skrell og skjær løken i tynne skiver Legg den i et mikrobølgesikkert kokekar sammen med smøret. Dekk til, og kok ved 750 W i 5-6 minutter.

2.Tilsett buljongen og laurbærbladet, og kok videre i 5-6 minutter, til suppen begynner å koke. Krydre med salt og pepper.

3.Fordel suppen i to suppetallerkener og strø over 40 g revet parmesanost.

4.Plasser tallerkenene i mikrobølgeovnen, en av gangen, og stek med grillfunksjonen, til osten på toppen har smeltet og har fått en gyldenbrun farge.

5.Serveres med to brødskiver per person.

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med

Sammenligne ( hvitevarer)

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med