Ratatouille av grønnsaker

PREPARAT
25 min

MATLAGING
16 min

-

Ingrediens

  • en klype pepper
  • 300-400 g  auberginer eller squash
  • 200 g hermetiske tomater
  • 1 blad laurbærblad
  • 1 klype  timian
  • 1 ss olje
  • 1 fedd hvitløk
  • en klype salt
  • 150 g løk

Tilberedning

1.Skrell og skjær løken, finhakk hvitløken og plasser alt i et 2-liters mikrobølgesikkert kokekar sammen med oljen. Dekk til, og kok ved 750 W i 3 minutter.

2.Vask grønnsakene og skjær auberginene eller squashen i terninger. Fjern frøene fra paprikaene, og skjær dem i strimler, og tøm deretter alt i kokekaret. Tilsett laurbærblad og rør godt rundt så smakene blandes. Rør rundt, og fortsett å koke ved 750 W i 5 minutter.

3.Tilsett hermetiske tomater, og forsett kokingen i 5-8 minutter til. Tilsett timian, salt og pepper, og rør godt. For det lille ekstra: Hvis du liker mye krydder, tilsett chili og litt smuldret kjøttpølse.

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med

Sammenligne ( hvitevarer)

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med