Pizza

PREPARAT
20 min

MATLAGING
15 min

En rett for de som tør litt mer på kjøkkenet. Det er ikke alle som får til hjemmelagd pizza, men dette er en oppskrift som kan gjøre deg tilfreds. Også fordi man når den er klar kan legge på akkurat det man har lyst på, i ro og mak.

Ingrediens

  • - olivenolje
  • 200 g gjærdeig
  • nok til å dekke hele pizzabunnen tomatpuré
  • 1 mozzarella i skiver
  • 2-3 blader fersk basilikum
  • 1 grovhakket tomat til pynt

Tilberedning

1.Kjevle ut deigen på en benk eller bakebord med litt mel på.

2.Plasser deigen på crisp®-fatet, dekk med tomatpuréen, mozzarella, og 2-3 strimlede basilikumblader.

3.Drypp rikelig med olivenolje over, og stek i 12-14 minutter med crisp®-funksjonen.

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med

Sammenligne ( hvitevarer)

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med