Fylt paprika

PREPARAT
25 min

MATLAGING
18 min

Et rødt eller grønt overflødighetshorn (avhengig av hvilken farge paprika man bruker) med en kjerne av storfekjøtt. Fylt paprika er en appetittvekkende, mettende og velbalansert oppskrift som sammen med ris utgjør en glimrende hel middag.

Ingrediens

  • 4 (cirka 800 g) grønne eller røde paprika
  • 400 g mager kjøttdeig
  • ½ løk, hakket
  • 30 g smør skåret i små biter
  • 1 ½ ss brødsmuler/griljermer/støtt kavring
  • 4 ss melk eller vann
  • - karripulver
  • - timian
  • - aromatiske urter
  • 2-3 ss tomatjuice eller vann
  • - pepper
  • 1 egg
  • - salt

Tilberedning

1.Skjær paprikaen i to horisontalt. Fjern det hvite og frøene inne i paprikaen.

2.Bland sammen kjøttdeig, løk, egg, brødsmuler, melk eller vann, salt, pepper, karripulver, timian og aromatiske urter (friske eller tørkede) helt til alle ingrediensene er godt blandet.

3.Fyll paprikaene med blandingen, og fordel dem i et mikrobølgesikkert kokekar. Strø med brødsmuler/griljermel og legg smørterninger på toppen. Hell vann eller tomatjuice omkring paprikaen, i bunnen av kokekaret.

4.Plasser fatet på det roterende brettet, og stek med grillfunksjonen på 350 W, i 15-18 minutter. Server.

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med

Sammenligne ( hvitevarer)

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med