Pizzette (mini-pizzaer)

PREPARAT
10 min

MATLAGING
7 min

-

Ingrediens

  • en klype salt
  • 4 skiver bondebrød (eller grovbrød)
  • 4 ½ ss tomatpuré (el. tomatsaus/passata)
  • 6 middels fileter, hakket ansjosfileter
  • 42588 oliven, steinfrie, delt i to
  • 50 g mozzarella
  • en klype oregano
  • - olje

Tilberedning

1.Spre tomatpuréen (el. tomatsaus/passata) på alle brødskivene, og fordel så jevn ansjos og oliven på dem.

2.Dryss oregano og litt salt jevnt over hver skive, og drypp deretter over litt olivenolje.

3.Dekk skivene med mozzarella, og sett pizzaen på øverste hylle under grillen.

4.Stek ved bruk av grillfunksjonen i 5-7 minutter, til mozzarellaen har smeltet og begynner å få en gylden farge.

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med

Sammenligne ( hvitevarer)

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med

-->