Spinat og ricotta-pai

PREPARAT
25 min

MATLAGING
12 min

-

Ingrediens

  • En skvett melk
  • 500 g butterdeig
  • 500 g frossen spinat
  • 300 g salt ricotta
  • 1 vispet eggeplomme
  • 30 g parmesanost
  • 30 g pecorino-ost
  • - revet/malt muskatnøtt
  • en klype pepper
  • 5 smelteost i skiver

Tilberedning

1.Kok spinaten til den er myk, og sil av overflødig vann. Grovhakk spinat og bland sammen ricotta, egg, parmesan, pecorino-ost, pepper og revet muskatnøtt i en bolle.

2.Dryss brødsmuler/griljermel over crisp®-fatet. Kjevle ut butterdeigen ut på et bakebord strødd med mel, og del den i to. Sørg for at begge halvdelene er store nok, og har en form som dekker crisp-fatet. Plasser den ene halvdelen av deigen over crisp®-fatet. La det værelitt ekstra tykkelse i kantene.

3.Dekk deigen med osteskiver, og spre spinat- og osteblandingen jevnt over dem. Legg den gjenstående butterdeigshalvdelen på toppen av blandingen. Klem kantene sammen, stikk med en gaffel og pensle med eggeplomme blandet med litt melk. Stek i 12 minutter med crisp®-funksjonen.

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med

Sammenligne ( hvitevarer)

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med

-->