Eplepai

PREPARAT
20 min

MATLAGING
10 min

-

Ingrediens

  • 3 epler egnet til matlaging
  • 200 g mel
  • 100 g sukker
  • en klype salt
  • 1 helt egg
  • ½ spiseskje bakepulver
  • 60 g smør
  • En skvett melk

Tilberedning

1.Hell forsiktig litt mel på benkeplaten og tilsett egg, smør, sukker, bakepulver og en klype salt, og bland alt sammen, og tilsett litt melk så alle ingrediensene blandes godt. Bland sammen til du får en glatt deig.

2.Skrell eplene, og skjær dem i tynne skiver.

3.Smør crisp®-fatet og dryss med brødsmuler/griljermel. Hell røren på crisp®-fatet og legg på eplene, start på kanten og beveg deg innover. Strø på sukker og stek i 9-10 minutter med crisp®-funksjonen.

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med

Sammenligne ( hvitevarer)

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med