Kremet gresskarsuppe

PREPARAT
40 min

MATLAGING
35 min

-

Ingrediens

  • 1 stor løk
  • 800 g gresskar
  • 200 g fløte
  • 500 g kokende buljong 
  • en klype salt og pepper

Tilberedning

1.Skrell gresskaret og skjær det i små biter. Skjær løken i tynne skiver, og legg grønnsakene i en passe stor, mikrobølgesikker beholder.

2.Varm opp buljongen i 4 minutter i mikrobølgeovn ved maksimal effekt.

3.Hell den kokende buljongen over grønnsakene, dekk til, og kok ved 650 W i 20 minutter.

4.Etter at dette er kokt, moser man grønnsakene med en stavmikser, og tilsetter fløte for å få en fløyelsaktig konsistens.

5.Krydre med salt og pepper etter smak, og la suppen stå noen minutter før servering. Server med ristet brød/brødterninger For det lille ekstra: Pynt med fersk, hakket persille.

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med

Sammenligne ( hvitevarer)

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med

-->