Apparater med bæredygtighed i fokus

Produkter med bærekraft i fokus

Whirlpool har fått EcoVadis gullmedalje for 2022

Bedre hverdagsliv hjemme, på en bærekraftig måte

Whirlpool er hele tiden på jakt etter å forbedre livet hjemme. Dette gjelder ikke bare husene vi bor i, men også planeten vår. I 1970 ble Whirlpool Corporation den første produsenten av husholdningsapparater som etablerte et kontor for miljøkontroll og har siden vært ledende innen bærekraftige initiativer.

OPPDAG VÅRE PRODUKTER

EcoVadis bærekraftklassifisering

Hvert år tester EcoVadis ulike leverandører og gjennomgår deres arbeid med miljø, etikk og samfunnsansvar.

For 2022 fikk Whirlpool en Gullklassifisering for våre anerkjennelsesnivåer for bærekraft. Gullmedaljen tildeles de 5 % beste selskapene når det gjelder EcoVadis-poengsum.

EcoVadis Sustainability Rating

Overlegen teknologi for intuitiv ressurssparing

Energieffektive produkter bidrar ikke bare til å beskytte miljøet - de gir også store ressursbesparelser og hindrer ubehagelige svingninger i strømregningen.

Whirlpool-produkter er designet for å hjelpe deg med å spare ressurser på den enkleste måten. Dette får vi til ved å bruke avansert teknologi, for å gi deg mer tid til å fokusere på det som betyr aller mest for deg.

Superior technology for intuitive resource saving

Intuitiv intelligens – avansert ytelse

Whirlpools 6TH SENSE-teknologi hjelper deg å velge de riktige innstillingene automatisk, takket være smarte sensorer i produktene. Den gjør Whirlpool-produktene smarte, tidsbesparende og designet for å gi deg de beste resultatene.

Våre intuitive funksjoner kan for eksempel automatisk justere energi- og vannforbruket, minimere temperatursvingninger i kjøleskapet og fryseren eller justere vaskemiddelforbruket i vaskemaskinen. Alt for å gjøre hverdagsopplevelsen enkel.

Intuitive intelligence advanced performance

Designet for å imponere i alle detaljer

Whirlpool ser på produktene fra et komplett livssyklus-perspektiv, inkludert design, produksjon, bruk i hjemmet samt innsamling og resirkulering. I utviklingen av nye produkter vurderes spesifikke egenskaper for å forbedre ressurseffektiviteten, det inkluderer energi- og vanneffektivitet og materialeffektivitet.

De fleste av Whirlpools produkter er fremstilt og produsert på en av fabrikkene i EU. Dette sørger for høy kvalitet, overholdelse av alle EU-forskrifter og standarder, og fremmer bærekraftig produksjon.

Designed to impress in every detail
pin

Finn en Whirlpool-forhandler i nærheten

SØK NÅ

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med

Sammenligne ( hvitevarer)

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med