Whirlpool introducerar
Supreme Care

TILBAKE

SteamCare

Opplev friskt tøy som er klare til å tas på, takket være den naturlige vaskeevnen til damp.

3DryTechnology

3DryTechnology har et flerdimensjonalt luftstrømsystem, med varmluft som sendes skånsomt fra løfteren og ulike punkter inne i trommelen. På grunn av det økte antallet luftpassasjer, får du ideell behandling og gode tørkeresultater, til enhver tid.

WoolExcellence

WoolExcellence er det beste ullprogrammet på markedet, og gir skånsom og effektiv behandling av ullplagg, uten bruk av ekstra tilbehør.*

*En test av ledende europeiske merker utført av det uavhengige sveitsiske instituttet Swissatest Testmaterialien AG. (Testrapport Nr. 20130292, mai 2013) viste også at Whirlpool-teknologien hadde den beste tørkeytelsen på tørkbare ullplagg, basert på en IFU-anbefalt størrelse ullvask. (Status august 2014)

RefreshingBall

Plassèr RefreshingBall inn i apparattrommelen, for å sikre ideelle fuktighetsnivåer og en forfriskende effekt. En rekke delikate dufter er tilgjengelige.

6 THSENSELive

Sense Live™ vaskemaskiner og tørketromler er koblet sammen, slik at de kan stille inn tørkesyklusen for å gi optimale ytelse og best mulige resultater for hver enkelt klesvask. For enkelhets skyld, kan du også enkelt kontrollere og koordinere syklusene eksternt ved hjelp av en app.

SoftMove

SoftMove -funksjonen med tilpassede trommelbevegelser, sikrer at plaggene alltid får den behandlingen de fortjener.

ZENTechnology

Den nyskapende ZenTechnology™ gir apparatene våre det laveste lydnivået på markedet, slik at du kan nyte ekstra fred og ro.*

*Laveste lydnivå på markedet i både ved vask og sentirfugering, opp til 1400 omdr./sek. Premium Whirlpool produktspekter (WIP).

PrecisionDose™

PrecisionDose™ gir utmerket vaskeresultat, så du kan spare opptil 12 liter vaskemiddel per år.*

* Opptil 12 liter besparelser av vaskemiddel per år, på 4 kg belastning per syklus, bruk av konsentrert vaskemiddel på middels skittent tøy, hos en gjennomsnittlig familie på fire.

PrecisionClean™

PrecisionClean har kraftige vannstråler som er rettet rett mot flekkene, gir uovertrufne vaskeresultater.

6 THSENSELive

6th Sense Live™ vaskemaskiner og tørketromler er koblet sammen, slik at de kan stille inn tørkesyklusen for å gi optimale ytelse og best mulige resultater for hver enkelt klesvask. For enkelhets skyld, kan du også enkelt kontrollere og koordinere syklusene eksternt ved hjelp av en app.

FreshCare

Etter at syklusen er slutt, kjører FreshCare™ en skånsom trommelsyklus, som sikrer at tøyet holder seg friskere, lenger.