Oppskrift

img

Sopprisotto

Ingredienser
    • 1 liten løk, hakket
    • 1 fedd hvitløk, knust
    • 25 g smør
    • 30 g tørket sopp
    • 1 porsjonspose med safran
    • 350 g ris
    • 100 ml tørr hvitvin
    • 50 g ost, revet
    • 700 ml kokende buljong
Tilberedning

1. La soppen ligge i bløt i varmt vann, kutt dem så opp, og bland dem med i en mikrobølgesikker beholder; dekk til, og kok i 4 minutter ved 750 W, rør en gang i blandingen, halvveis gjennom koketiden.
2. Tilsett ris og vin, rør og la det fordampe, uten å være tildekket, i 3 minutter ved 750 W.
3. Hell i kokende buljong og tilsett safran. Aksjen kan varmes i en mikrobølgesikker beholder i 5-6 minutter. Rør, dekk til, og kok ved 750 W i 6-7 minutter. Rør rundt, og fortsett å koke ved 750 W i 7-8 minutter.
4. Ta ut av ovnen, tilsett revet ost og rør godt om. Tilsett salt og pepper etter smak, og la den stå noen minutter før servering.

Steketid :

27-28 minutter

 

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med

Sammenligne ( hvitevarer)

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med