Oppskrift

img

Paella

Ingredienser
    • 1 hel kylling, med vekt på ca. 1 kg
    • 350 g svinekam
    • 150 g kjøttpølser
    • 1 stor løk
    • 3 fedd hvitløk
    • ½ gulrot
    • ½ selleristilk
    • 3 ss olje
    • 150 g artisjokkhjerter
    • 200 g gul og rød paprika, skåret i strimler
    • 100 g grønne erter
    • 400 g langkornet ris
    • 2 porsjonsposer med safran
    • 150 g tomatpuré
    • 20 blåskjell
    • 100 g reker
    • 6 kongereker
    • 200 g småblekksprut og blekksprut
    • 600 ml buljong, salt og pepper, hot chili, persille
    • noen grønne oliven
Tilberedning

1. Vask og tørk kyllingen, og legg rosmarin, salvie og 1 fedd hvitløk inne i den. Smør kyllingen med olje og krydre med salt og pepper. Plasser den på crisp®-fatet og stek i 25 minutter. Når den er ferdigstekt, pakk den inn i aluminiumsfolie og la den hvile.
2. Plasser blåskjellene i en stor beholder, dekk til og damp dem åpne med 4-5 minutter ved 750 W. Plasser blekkspruten og babyblekkspruten i en dekket beholder med olje beholder med olje, salt, persille og 1 ss vann, deretter koker ved 650 W i 10-12 minutter. Hell av vannet og sett til side.
3. Kok kongereker dynket i olje og litt salt, i et grunn, tildekket kokekar i 6-7 minutter ved
650 W. Hell av vannet og sett til side.
4. Skjær paprikaen i strimler, hell over litt olje, tilsett salt, pepper og hvitløk. Sett deretter til side for å la smakene blandes i 10-15 minutter.
5. Varm crisp®-fatet i 3 minutter, strø pepper på det, og la det steke i 10-12 minutter, rør av og til. Kok artisjokkhjertene, tildekket, med 2 ss vann i 12-14 minutter. La dem renne av, og sett til side.
6. Finhakk løken, hvitløk, gulrot og selleri; plasser dem i en forholdsvis stor beholder, med tre spiseskjeer olje, dekk til og kok i 3 minutter. Tilsett pølsebitene og svinkammen i biter, rør rundt og stek, tildekket, på 650 W i 15 minutter.
7. Tilsett ris, tomat, safran og kokende buljong , dekk til og kok ved 750 W i 15 minutter. I mellomtiden, fjerner man beina fra kyllingen og skjærer kjøttet i biter.
8. Tilsett fisk, kylling, kokte grønnsaker og en håndfull oliven i risbeholderen. Dekk til, og la alle smakene blandes i 5 minutter ved 750 W. La stå i 10 minutter før servering.

Steketid :

2 timer og 15 minutter

 

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med

Sammenligne ( hvitevarer)

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med