Oppskrift

img

Løksuppe

Ingredienser
    • 200 g løk
    • 30 g smør eller margarin
    • 500 ml buljong
    • 1 laurbærblad, salt, pepper
Tilberedning

1. Skrell og skjær løken i tynne skiver Legg den i en mikrobølgesikker beholder sammen med smøret. Dekk til, og kok ved 750 W i 5-6 minutter.
2. Tilsett buljongen og laurbærbladet, og kok videre i 5-6 minutter, til suppen begynner å koke. Krydre med salt og pepper.
3. Fordel suppen mellom to suppetallerkener. Skjær to brødskiver i biter, og fordel dem mellom suppetallerkenene, og strø over 40 g revet parmesanost.
4. Plasser tallerkenene i mikrobølgeovnen, en av gangen, og stek med grillfunksjonen til osten på toppen har smeltet, og toppen er gyllenbrun.

Steketid :

12 minutter

 

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med

Sammenligne ( hvitevarer)

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med