Oppskrift

img

Havrekjeks

Ingredienser
  • 18 kjeks
  • 50 g smør eller margarin
  • 25 g havregryn
  • 55 g mel
  • 65 g sukker
  • En knivsodd bakepulver
  • 1 ts fløte
  • 3-4 ss sirup
Tilberedning

1. Smelt smøret i en tildekket mikrobølgesikker bolle ved 350 W i 1½-2 minutter. Tilsett de andre ingrediensene, og rør forsiktig til det blir en glatt deig.
2. Skjær ut tre sirkler fra en rull bakepapir, med samme diameter som den crisp®-fatet.
3. Del blandingen i tre like store deler, og lag 6 kuler for hver del. Plasser disse i en sirkel på sirkelen av bakepapir, som så plasseres på crisp®-fatet. Stek med bruk av crisp®-funksjonen i 3-4 minutter, til de blir en lys gylne på farge.
4. Fjern bakepapiret med kjeksen fra crisp®-fatet, og la dem kjøles ned på en jevn overflate.
5. Tilbered den andre og tredje porsjonen med kjeks på samme måte, men redusere steketiden med 1 minutt.

Steketid :

6-7 minutter

 

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med

Sammenligne ( hvitevarer)

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med