Oppskrift

img

Gresskarsuppe

Ingredienser
    • 1 stor løk
    • 800 g gresskar
    • 200 ml fløte
    • 500 ml kokende buljong, salt, pepper
Tilberedning

1. Skrell gresskaret og skjær det i små terninger. Skjær løken i tynne skiver, og legg grønnsakene i en tilstrekkelig stor, mikrobølgesikker beholder.
2. Varm opp buljongen i 4 minutter, med mikrobølgeovn ved maksimal effekt.
3. Hell den kokende buljongen over grønnsakene, dekk til, og kok ved 650 W i 20 minutter.
4. Etter at de er kokt, moser man grønnsakene med en stavmikser, og tilsetter fløte for å få en fløyelsaktig konsistens.
5. Krydre med salt og pepper etter smak, og la suppen stå noen minutter før servering.
For det lille ekstra: Pynt med fersk, hakket persille.

Steketid :

24 minutter

 

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med

Sammenligne ( hvitevarer)

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med