Opplev og smak mulighetene med din nye maskin. Bli overrasket over hvor raske og lette disse oppskriftene er å tilberede.

  • Bakte, fylte poteter

    Et enkelt og rimelig tilbehør kan serveres sammen med mange andre retter. For å gi dem en ekstra piff kan du smaksette potetene med litt smør, slik som de vanligvis gjør i USA.

  • Svinekjøtt med løk og paprika

    En kraftig og smakfull hovedrett. Svinekjøtt får tennene til å løpe i vann, og å bruke en av de beste delene av grisen vil tilfredsstille enhver matelsker.

  • Ratatouille av grønnsaker

    Grønnsakrett som brukes som tilbehør, og har sin opprinnelse i den provençalske mattradisjonen. Det lydmalende navnet kommer fra det franske ordet «touiller», som betyr å blande grønnsaker. Rottatouil

  • Løksuppe

    En velsmakende og velbalansert forrett, perfekt å varme seg på om vinteren. En klassiker i det franske kjøkken som også er svært populær i Italia.

  • Couscous med grønnsaker

    Hva skjer når når man lar ferske grønnsaker møte en ingrediens som har har vært tradisjon i mer enn tusen år? Det er enkelt - det blir en fantastisk rett: velduftende, næringsrik, middelhavspreget, sm

  • Asiatiske fantasiruller (fancy rolls)

    Ideell fingermat til å servere ved siden av som aperitiffen og som apetittvekker. Sprø butterdeig som omslutter fyll du selv kan velge. en garantert suksess når du ønsker å starte måltidet med en lite

  • Havregrynskjeks

    Perfekt både som en lett frokost og sammen med en kopp te - havregrynskjeks har en utrolig smak, samtidig som de er lette. De er enkle å lage, og er en godbit som passer for alle.

  • Fylt paprika

    Et rødt eller grønt overflødighetshorn (avhengig av hvilken farge paprika man bruker) med en kjerne av storfekjøtt. Fylt paprika er en appetittvekkende, mettende og velbalansert oppskrift som sammen m

  • Laksefilet med asparges

    En nyutviklet oppskrift for en klassisk kombinasjon. Laks er en svært velsmakende fisk som passer perfekt sammen med både med søtheten i grønne asparges og den delikate smaken til hvit asparges.

  • Pizza

    En rett for de som tør litt mer på kjøkkenet. Det er ikke alle som får til hjemmelagd pizza, men dette er en oppskrift som kan gjøre deg tilfreds. Også fordi man når den er klar kan legge på akkurat d

  • Ravioli i tomat- og fløtesaus

    En enkel rett som allikevel kan tilfredsstille de mest kresne ganene. Denne sausen, som består av en blanding av fløte og tomatpuré går også under navnet «rosé-saus», og passer glimrende til alle type

  • Pizzette (mini-pizzaer)

    En enkel oppskrift som alle liker. Hvem setter ikke pris på pizza? Ideelt som pausemat, eller som snacks ved siden av en drink. Og mini-pizzaen er klare på et blunk. Pynt dem slik du selv vil!

  • Sopp- og safranrisotto

    Hvorfor skal du måtte mellom sopprisotto og safranrisotto? Aromaen til disse to klassiske rettene kan lett kombineres i en oppskrift som kan tilfredsstille de mest raffinerte ganene.

  • Ovnsbakt fiskefilet

    En lett og delikat hovedrett, perfekt om sommeren. Den myke fisken står i perfekt kontrast til de sprø, gyldne potene: en smakstriumf som skapt til å være sammen.

  • Tomatsuppe

    En fremragende rett som innbyr oss med rike og intense smak, til tross for en svært enkel tilberedelse. En virkelig vellykket oppskrift for de som liker smaker fra en forgangen tid.

  • Kremet gresskarsuppe

    En klassisk høstoppskrift. Kremet gresskarsuppe er en forrett som slår oss med sin sødme og delikate smak, som kan forsterkes med et litt nykvernet pepper eller annet krydder på toppen.

  • Eplepai

    Eplepai er en klassisk dessert der man kombinerer søtheten i eplene med en sprø og smuldret bunn. Perfekt til å avrunde et måltid, som mellommåltid, og når man feirer ulike anledninger, man er garante

  • Kremet soppsuppe

    Hva er vel bedre enn en fløyelsaktig, kremet suppe ​​for å varme seg om vinteren? Denne kremaktige delikatessesuppen gis et løft av den intense soppsmaken, og gir deg en forrett som er en garantert su

  • Spinat og ricotta-pai

    Enkelt, delikat, klassisk: den klassiske middagspaien. Utmerket som en forrett og som hovedrett. Den smaker til og med godt kald.

  • Eplestrudel

    Strudel er en klassisk kake fra Syd-Tirol (Trentino Alto Adige), selv om oppskriften egentlig stammer fra Tyrkia. I Syd-Tirol vant oppskriften fram på grunn av de mange eplehagene, siden epler i tille

  • Dampede pærer

    Leter du etter en uvanlig dessert? Dampede kinesiske pærer er en velsmakende rett, som er enkel å tilberede, og legger til et litt etnisk preg ved avslutningen av et måltid.

  • Roastbiff

    Roastbiff er en typisk hovedrett som stammer fra England, og er som navnet sier, en stek som er rå- eller rosastekt i ovnen eller i panne. Den serveres både varm og kald, skåret i skiver og med sin si

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med

Sammenligne ( hvitevarer)

Velg gjerne ett produkt å sammenligne med